Druktechnieken
DrukwerkPrinten en kopiërenDigitaal drukwerkVariabel Data printenPrinting on Demand
Banner-small

Zoek een vestiging

Van standaankleding tot bedankje: haal het maximale uit je beurs of evenement

Alle communicatie rondom jouw beurs of evenement

Neem jij deel aan een beurs of organiseer je een evenement? Dan heb je ruim van tevoren al je handen vol aan de communicatie er omheen. Allereerst wil je natuurlijk dat je relaties de datum vrijhouden, dus breng je ze op de hoogte met een save-the-date. Daarna stuur je ze een uitnodiging om jouw stand te bezoeken. Bijvoorbeeld in de vorm van een DM of een brief met een leuke gadget. Maar je kunt ook denken aan een speciale website met registratieformulier of e-mailings. Gelukkig kan Multicopy je helpen met alle communicatie rondom jouw beurs of evenement. Vanaf de allereerste aankondiging tot de standaankleding op de beurs en van het beursmateriaal tot aan ludieke giveaways
Vandaag geopend:

-

   Beursmateriaal voor een maximale impact

   Tijdens de beurs of het evenement wil je natuurlijk dat alles er tiptop uitziet. Voor de aankleding van je stand of evenement kun je gebruikmaken van onder meer banners, vloerstickers, zuilen en displays. Maar denk ook eens aan op maat gemaakt kartonnen meubilair. Wij kunnen dat allemaal voor je verzorgen. Maar ook bijvoorbeeld de naambadges, menukaarten, plattegronden, programmaboekjes, presentatiemateriaal en zelfs eventuele awards. En het bedankje of cadeautje dat je je bezoekers meegeeft en de follow-upcampagne na afloop? Ook die regelen we voor je. Bovendien hebben we allerlei duurzame, herbruikbare of recyclebare oplossingen. Kortom: wij hebben alles in huis waarmee jij het maximale uit je evenement haalt.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Blog

   De enige echte social media zijn evenementen

   ontdek meer
   Video

   “Dankzij Multicopy konden wij op tijd live met onze pop-up store”

   ontdek meer
   Video

   Een nieuwe corporate identity voor Quality Contact

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Dat kan. We kunnen een website maken met het programma en een registratieformulier, maar eventueel ook met een betaalmodule.

   Zeker! We hebben zelfs een catalogus vol met ideeën. Kom die gerust eens bekijken op de vestiging bij jou in de buurt. Liever ideeën opdoen in onze online catalogus? Neem contact op, dan sturen we je de link.

   Dat is een goed idee. Als je iemand persoonlijk aanspreekt is je communicatie namelijk effectiever. Heb je een bestand met gegevens, dan kunnen we deze gebruiken om jouw communicatie te personaliseren.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer