Druktechnieken
DrukwerkPrinten en kopiërenDigitaal drukwerkVariabel Data printenPrinting on Demand
Banner-small

Zoek een vestiging

Posters waar je groots mee uitpakt

Jouw boodschap springt eruit!

Wil je een actie of aanbieding aankondigen? Of organiseer je binnenkort een beurs of evenement? Dan zijn posters een goede én betaalbare oplossing om je boodschap over te brengen. Want met een grote, opvallende poster weet je zeker dat je aandacht trekt!
Vandaag geopend:

-

   Poster afdrukken: legio mogelijkheden!

   Bij Multicopy kun je posters laten afdrukken in elke oplage en elk formaat. En voor zowel binnen- als buitengebruik. Je kunt kiezen uit verschillende papiersoorten en afwerkingsmogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor glanslaminaat en je poster krijgt meteen een luxe uitstraling. Of wat dacht je van een poster in een frame? Wij helpen je graag. Van idee, advies en ontwerp tot en met de productie.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Efficiënt communicatiemanagement voor LSG-Rentray

   ontdek meer
   Video

   Van adviesgesprek tot compleet nieuwe uitstraling voor Bakkerij Botman

   ontdek meer
   Blog

   Weinig budget en je wilt meer naamsbekendheid? Zo doe je dat

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Posters worden meestal afgedrukt op het formaat A0. Dat is het grootste formaat in de A-serie. Ook A1, A2 en A3 worden vaak voor posters gebruikt. Wil je je posters liever op een ander formaat laten afdrukken? Dat kan natuurlijk ook!

   De afmetingen in de A-serie zijn als volgt opgebouwd (van groot naar klein):

   A0-formaat

    

   84,1 x 118,9 cm

   A1-formaat

    

   59,4 x 84 cm

   A2-formaat

    

   42 x 59,4 cm

   A3-formaat

    

   29,7 x 42 cm

   Vouw je een vel A0 dubbel, dan heb je een vel A1. En vouw je een A1 dubbel, dan heb je een A2. En zo gaat het door: bij elke stap kleiner is de korte zijde steeds de helft van de lange zijde van het formaat daarboven.

   Door groots te communiceren! Met een opvallende beursstand bijvoorbeeld, of een billboard dat direct in het oog springt. Met vlaggen bij je pand, of een megagroot steigerdoek op de bouwplaats. En wat dacht je van gevelreclame of autobelettering? Met de XXXL-communicatieoplossingen van Multicopy kan niemand meer om je heen!

   Een goede poster moet in de eerste plaats natuurlijk opvallen. Daarnaast wil je met je poster iets in gang zetten. De juiste boodschap communiceren is dus heel belangrijk, want zo zet je mensen aan tot actie. Gebruik vooral niet te veel tekst en kies voor duidelijk beeld. Wij denken graag met je mee bij het ontwerpen van jouw poster!

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer