Druktechnieken
DrukwerkPrinten en kopiërenDigitaal drukwerkVariabel Data printenPrinting on Demand
Banner-small

Zoek een vestiging

Verpakkingstape in elke gewenste uitvoering

Tape bedrukken voor een persoonlijk tintje

Verpakkingstape is ideaal om dozen en pakketten goed te sluiten. Maar je geeft je verpakkingen er ook een persoonlijk tintje mee. Wij kunnen tape bedrukken met je logo, bedrijfsnaam of slogan. Heb je een klein budget? Dan is gepersonaliseerde tape bovendien een slim alternatief voor bedrukte dozen. Zo kun je met verpakkingstape eenvoudig én voordelig je naamsbekendheid vergroten.
Vandaag geopend:

-

   Verpakkingstape in verschillende uitvoeringen

   Verpakkingstape is bij Multicopy verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Bedrukt tape kent namelijk uiteenlopende toepassingen. Gebruik het bijvoorbeeld als reclametape om je naamsbekendheid te vergroten. Of als waarschuwingstape om obstakels en gevaarlijke situaties af te bakenen. Wil je looproutes markeren, dan is vloermarkeringstape een beproefd middel. En vind je duurzaamheid belangrijk? Denk dan eens aan papieren tape, dat volledig kan worden gerecycled. Kortom, wat voor type bedrukt plakband je nodig hebt, is helemaal afhankelijk van de toepassing en de hoeveelheid. Wij adviseren je graag.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Video

   Multicopy als verlengstuk van het productieproces van Handicare Stairlifts

   ontdek meer
   Case

   Ansichtkaarten brengen toekomst Waterland in beeld

   ontdek meer
   Case

   Met unieke direct mail neemt U-Boat Worx prospects mee de diepte in

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Dat is heel goed mogelijk en ook nog eens superslim! Met vloermarkering kun je namelijk zorgen dat je klanten in het juiste tempo door je winkel lopen en de juiste route volgen, waardoor ze belangrijke producten niet over het hoofd zien. Dwarslijnen op de vloer die je dicht na elkaar aanbrengt zorgen er bijvoorbeeld voor dat mensen langzamer gaan lopen. En dus eerder iets zullen kopen.

   Zeker, ook afzetlint kunnen wij helemaal op maat voor je maken. Het is leverbaar in verschillende kleuren. En we bedrukken het met jouw logo, bedrijfsnaam of een eigen ontwerp. Ideaal voor evenementen!

   Denk eens aan sluitzegels! Die zijn er in verschillende formaten en we kunnen ze full colour bedrukken met elke gewenste tekst of afbeelding. Een sluitzegel geeft je verpakking ook nog eens een chique uitstraling. We laten je graag een paar voorbeelden zien.

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer