Persoonlijker

ZO WORDT UW COMMUNICATIE NOG PERSOONLIJKER

Hoe persoonlijker uw communicatie: hoe opvallender en effectiever die is. Multicopy The Communication Company personaliseert veel. Van direct mailings tot syllabi en manuals; van relatiegeschenken tot e-mailings en websites; van certificaten tot klantenkaarten en meer. Onder meer door de toepassing van digitale productiemethoden gaat het personaliseren bij Multicopy verder dan alleen een naam of adres. We kunnen aanbiedingen per klant personaliseren, responsmethodes een stuk persoonlijker maken, de inhoud van manuals op de man/vrouw samenstellen en nog veel meer. Hoe persoonlijker – hoe beter. Simpelweg omdat uw communicatie een gezicht krijgt. Van ontvanger en afzender. En dat leidt tot beter resultaat.

Communicatieoplossingen_Persoonlijker_personaliseren_persoonlijke communicatie eerste afbeelding

DIRECT MAILINGS

Direct mailings nemen nog steeds toe aan populariteit omdat ze heel gericht de doelgroep bereiken. Met Multicopy beperkt u het personaliseren niet alleen tot de naam- en adresgegevens. U kunt de direct marketing helemaal toespitsen op elk doelgroepsegment. Bijvoorbeeld met acties en aanbiedingen die op het relatieprofiel zijn afgestemd. Of op het historisch aankoopgedrag. Multicopy The Communication Company personaliseert van A t/m Z. In tekst, in afbeeldingen, in zwart en kleur. Of het nu gaat om een briefmailer of een mailpack met een verrassing. Of om een oplage van 50 of 50.000.

Direct mailings_Direct marketing_Mailing

MANUALS EN SYLLABI

Cursusmaterialen, handboeken en naslagwerken kunnen een stuk persoonlijker worden gemaakt. Daardoor winnen ze aan impact, aan houdbaarheid en dus aan effect. Multicopy heeft veel manieren om de binders extra persoonlijk te maken. Van een gepersonaliseerde cover, persoonlijke tabbladen tot aan het personaliseren van alle pagina’s zelf. Dat worden manuals en syllabi helemaal op maat.

Manuals en syllabi

KLANTENKAARTEN

Klantenkaarten maken uw beste klanten herkenbaar en belangrijk. Multicopy maakt klantenkaarten van duurzaam kunststof maar ook van dik karton. Compleet met alle variabelen. Ook geïntegreerd in mailers, voorzien van scanbare barcodes en meer.

Personaliseren_Klantenkaarten

RELATIEGESCHENKEN

Relaties zijn persoonlijk en dat geldt ook voor relatiegeschenken waarmee u uw waardering onderstreept. Multicopy personaliseert die relatiegeschenken. Of het nu gaat om een naam, een persoonlijke boodschap, een afbeelding of een speciale gelegenheid. We hebben keuze uit duizenden relatiegeschenken binnen elk budget.

Relatiegeschenken

E-MAILINGS

Uw e-mailings worden veel beter gelezen als ze heel persoonlijk aan de ontvanger zijn gericht. Daarom heeft Multicopy verschillende e-mail concepten waarmee u uw e-mailings effectiever maakt. Of het nu gaat om de aanhef, een speciale gebeurtenis (zoals een verjaardag), een gericht aanbod of iets anders. Wij zorgen ervoor dat uw zakelijke e-mail vaker geopend en beter gelezen wordt.

Emailings

WEBSITE LANDINGSPAGINA'S

Of u nu een evenement organiseert waarvoor relaties zich in kunnen schrijven. Of een aanbieding hebt waarop gereageerd kan worden. Of een meetbaar betere respons wilt hebben op uw mailings: Multicopy maakt speciaal gepersonaliseerde landingspagina’s binnen uw website. Direct gelinkt aan mailings met vooraf ingevulde informatie.

Web-Products-Creative-Web-Design_578x351