Meer business

ZO KRIJGT U MEER OMZET UIT UW KLANTEN

Iedereen wil meer omzet uit zijn/haar klanten. Maar hoe krijg je dat? Multicopy helpt met een aantal slimme communicatieoplossingen om uw klanten vaker - en sneller -  in beweging te krijgen en daarmee de koopfrequentie te vergroten. Wij bedenken geïntegreerde direct marketing campagnes waarmee u een voorsprong houdt op de concurrentie en  een betere band opbouwt met uw klanten. Dat leidt tot meer omzet, een langere relatie en tevreden klanten.

Communicatieoplossingen_Meer Business_eerste afbeelding

DIRECT MAILINGS

U weet veel van uw klanten, maar maakt u daarvan ook slim gebruik? Bijvoorbeeld door regelmatig persoonlijke mailingen te versturen? Met aanbiedingen-op-maat, relevant nieuws, aankoopherinneringen of speciale klantenacties? Direct mailings zijn zeer betaalbaar en kunnen zowel in tekst, beeld als interessegebied worden gepersonaliseerd. Zo krijgen uw klanten ook op papier die persoonlijke aandacht die tot actie leidt.

Direct mailings_Direct mail_Direct marketing_direct mail versturen

CROSSMEDIA CAMPAGNES

E-mailings – als dan niet in combinatie met papieren mailings – zijn ideaal om actueel contact met uw doelgroep te hebben. Erg betaalbaar en met de mogelijkheid om direct door te linken naar (actiematige) websites, bestelsites, apps en andere dialoogmedia. Multicopy heeft totaaloplossingen die werken om meer business te genereren.

Crossmedia communicatie

SPAARACTIES

Door de jaren heen zijn spaaracties erg succesvol om klanten te binden en te stimuleren om meer aankopen bij u te doen. Multicopy bedenkt ze samen met u. We zorgen voor spaarkaarten, zegels, digitale spaarsystemen, promotionele artikelen, displays, posters en veel meer. Zo kan een spaaractie van A t/m Z samen met Multicopy The Communication Company worden ontwikkeld en uitgevoerd.

Communicatieoplossingen_Spaarprogramma

EVENEMENTEN

Netwerkbijeenkomsten, klantendagen, (voor)introducties: het zijn allemaal mogelijkheden om snel met grote vaste klanten in contact te komen. Multicopy helpt bij de ontwikkeling van de presentaties, de aankleding, de uitnodigingen, de giveaways, de presentatiemappen, de stands en de follow up communicatie. Zelfs inschrijvingen kunnen we geautomatiseerd voor u regelen. Van mailings, inschrijfsites, bevestigingen, toegangskaarten, badges tot bedankjes.

Beurzen en evenementen

KLANTENKAARTEN

Vaste klanten willen graag herkend worden. Multicopy maakt dan ook persoonlijke klantenkaarten. Van milieuvriendelijk karton, plastic en nog vele andere materialen. Ook maken wij geïntegreerde kaarten in direct mailings. Voorzien van persoonlijke informatie, barcodes en andere elementen waardoor de klant wordt herkend en ook direct gebruik kan maken van eventueel klantgebonden voordelen. En het mooie is: we maken ze in elke gewenste oplage. Van een paar stuks tot duizenden.

Personaliseren_Klantenkaarten

NIEUWSBRIEVEN

Nieuwsbrieven zijn helemaal hot. Klanten stellen het op prijs om op de hoogte te worden gehouden van relevant nieuws, aanbiedingen, acties en andere zaken die voor hen belangrijk zijn. Multicopy maakt nieuwsbrieven. In print, digitaal, als website, blog of zelfs in een app voor smartphones. En samen met de inzet van crossmedia campagnes, wordt het bereik onder uw klanten alleen maar groter.

Direct marketing_Nieuwsbrieven