Loyale klanten

ZO WORDEN UW KLANTEN NOG LOYALER

Trouwe, loyale klanten zijn het fundament onder elk bedrijf. Klanten waar je op kunt rekenen, klanten die als ware ambassadeurs hun tevredenheid niet onder stoelen of banken steken.  Maar hoe worden klanten loyaal? Of beter: hoe blijven ze het? Veel bedrijven zijn actiever met het vinden van nieuwe klanten dan met het koesteren van de bestaande relaties. Nieuwe klanten krijgen dan meer aandacht, meer voordeel, meer service. Multicopy helpt u om uw bestaande klanten te koesteren. Met slimme communicatieoplossingen waarmee u hen keer op keer verrast en duidelijk maakt hoezeer u hun business op prijs stelt. En dat betaalt zich dubbel en dwars terug.

Communicatieoplossingen_Loyale klanten eerste afbeelding

DIRECT MAILINGS

Uw databestand van bestaande klanten is de ideale basis voor een op maat gemaakt Direct Mail programma. Door onze mogelijkheden om elk onderdeel – van aanhef tot aanbieding – te personaliseren, kunt u uw trouwe klanten bijzondere aanbiedingen doen die aansluiten bij hun koopgedrag. Zo beloont u uw vaste klanten met relevante en bijzondere aanbiedingen die alleen voor hen gelden.

Direct mailings_Direct mail_Direct marketing_direct mail versturen

E-MAILINGS

E-mailings zijn een waardevolle aanvulling binnen elke loyaliteitscampagne. Zeer betaalbaar kunt u actuele aanbiedingen doen, u kunt klanten attenderen op nieuwe producten, ze vragen om het schrijven van Google recensies of ze belonen voor een specifieke bestelling. Multicopy heeft verschillende e-mail oplossingen met opvallende mail templates in uw huisstijl en een uitgebreide managementrapportage.

Emailings

NIEUWSBRIEVEN

Nieuwsbrieven – in print of digitaal – zijn ideale communicatiemiddelen om uw trouwe klanten te informeren van ontwikkelingen bij uw organisatie, over nieuwe producten, praktijkcases, loyaliteitsprogramma’s en nog veel meer. Met nieuwsbrieven creëert u extra autoriteit bij uw relaties. U bent immers een organisatie die ‘wat te vertellen heeft’. En daarmee doe je graag zaken.

Direct marketing_Nieuwsbrieven

RELATIEGESCHENKEN

Iedereen vindt het leuk om een cadeautje te krijgen. Dat geldt natuurlijk zeker voor uw trouwe klanten. Multicopy is sterk in promotionele artikelen en relatiegeschenken. In elke oplage en in elke prijsklasse. We bedrukken ze met uw naam, logo of reclameboodschap. Zo hebben uw vaste klanten uw naam altijd binnen hun zichtveld en krijgt u de waardering voor een – vaak ongevraagde – attentie.

Relatiegeschenken

LOYALITEITSPROGRAMMA'S

Multicopy heeft voor veel kleine en middelgrote organisaties opvallende loyaliteitscampagnes ontwikkeld. Bijvoorbeeld spaaracties of voordeel- of prioriteitscampagnes. Multicopy The Communication Company helpt u daarbij van idee tot verwerking. Met spaarzegels, spaarkaarten, promotionele ondersteuning, geschenken,  klantenkaarten, mailings en nog veel meer. Zowel in print als digitaal.

Communicatieoplossingen_Loyaliteitsprogrammas

KLANTENKAARTEN

Uw beste klanten vinden het prettig als zij als zodanig herkend worden. Dat kan bijvoorbeeld met (vaste) klantenkaarten. Multicopy maakt en print ze in duurzaam plastic, maar ook in stevige papiersoorten. Desgewenst voorzien van een door uw software herkenbare barcode. Zo weten uw medewerkers wie extra aandacht verdiend, speciaal voordeel geniet of deelneemt aan een trouwe klanten-programma.

Personaliseren_Klantenkaarten

EVENEMENTEN

Als u speciale evenementen organiseert voor vaste klanten, dan biedt Multicopy een totaalpakket aan ondersteuning. Van uitnodiging tot digitale inschrijving op een speciale website; van aankleding met presentatiewanden, banners en displays tot informatiepakketten, give aways en een bedankje achteraf. Met Multicopy The Communication Company krijgt uw evenement extra impact, terwijl veel zorgen voor u uit handen worden genomen.

Beurzen en evenementen