Banner-small_dekstopBanner-small_mobile

Zoek een vestiging

Voor elke happening een passende uitnodiging

Uitnodigingen met impact

Heb je iets te vieren? Organiseer je een evenement of open dag? Of houd je een klantbijeenkomst of inspiratiesessie? Je gasten reageren sneller als ze een aantrekkelijke uitnodiging ontvangen. Van het ontwerpen tot het drukken van jouw uitnodiging, Multicopy regelt het allemaal. En ook voor de follow-up met e-mailings draaien wij onze hand niet om. We maken zelfs speciale websites waarop je gasten zich kunnen aanmelden voor je evenement. Zo zie je in één oogopslag wie er wel en niet komt.
Vandaag geopend:

-

   Uitnodigingen in elke stijl

   Onze creatieve ontwerpers maken uitnodigingen in elke denkbare stijl, passend bij jouw organisatie en jouw event. En omdat wij crossmediaal te werk gaan, zorgen we altijd voor eenheid in jouw communicatie-uitingen. Of het nu gaat om gedrukte of digitale media, of een combinatie daarvan. We maken van alles één mooi geheel. Zo wordt iedere happening een feest.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Case

   Uitnodiging haringparty krijgt extra persoonlijke touch

   ontdek meer
   Video

   Een nieuwe corporate identity voor Quality Contact

   ontdek meer
   Sites & Apps
   Logo vertelt in één ogenblik het verhaal van bedrijf
   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Dat kan zeker. Je krijgt van ons een digitaal bestand in het juiste formaat. Je kunt de uitnodiging dan eenvoudig meesturen met een e-mailing of bijvoorbeeld op je website of sociale mediakanalen plaatsen

   Opvallen is belangrijk. Zorg dus voor een goed, aantrekkelijk ontwerp. En beelden zeggen meer dan woorden. Gebruik dus zo min mogelijk tekst en zoveel mogelijk beeld. Tip: stuur je gasten een persoonlijk toegangsbewijs, een VIP-kaart of een polsbandje. Als je daarmee aansluit bij het thema van je evenement, komt iedereen alvast in de sfeer. Wij denken graag met je mee over originele invalshoeken.

   Zeker niet! We kunnen alle formaten en vormen voor je maken. Een poster in een koker zorgt er bijvoorbeeld voor dat je uitnodiging meteen opvalt. Je kunt het dus letterlijk zo klein of zo groot maken als je zelf wilt.

   Ja, ook rouwdrukwerk krijgt bij ons alle persoonlijke aandacht die nodig is. Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

   Zeker. We kunnen bijvoorbeeld een QR-code op je uitnodigingskaart drukken, waarmee de ontvanger direct op de juiste webpagina terechtkomt. Ook bij kerst- en nieuwjaarskaarten kun je voor een goed doel kiezen.

   Natuurlijk! We kunnen de website van a tot z voor je ontwikkelen, in elke gewenste stijl. Dan zorgen we er meteen voor dat het ontwerp van je website naadloos aansluit bij je uitnodigingskaarten. Zo wordt alles één geheel.

   Vergroot je kennis

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer