Multicopy | Voor al uw communicatiemiddelen

Vergroot je kennis op het online trendevent 2021

We staan op de drempel van een nieuw tijdperk. Een ‘tijdperk van doen’ waarin bedrijven de omslag moeten maken van mooie beloftes naar echte bewijskracht en toegevoegde waarde. De wereld vraagt om meer vertrouwen en verlangt naar echte verbinding. Daarom is het belangrijk om als merk meer menselijke kenmerken te ontwikkelen. Het thema de vermenselijking van merken staat daarom centraal in ons Online Trendevent.

Hoe je met deze trend omgaat dat hoor je in van Niels Hansen (LUNAR Institute) en Miriam Teoh-Wijers (Fresh Forward), schrijvers van het PIM Trendrapport 2021. Daarnaast vertellen twee ondernemers hun verhaal: Olaf Ouwerkerk (Rotterdammertjes en Rollin’ Rainbows) en Do de Heij (Gebrouwen door Vrouwen). 

Bekijk het complete programma en meld je gratis aan via het inschrijfformulier. Daarnaast ontvang je na het event ook een gedrukt exemplaar van het Trendrapport (zolang de voorraad strekt). 


Uw locatie


Dalkruidbaan 1
2908 KC Capelle aan den IJssel
KvK: 24297880

OpeningstijdenMa t/m vr: 8.00 - 17.30 uur


Vanwege het Corona virus is onze balie/receptie gesloten! 

Wij zijn wel GEOPEND!

Opdrachten kunt u per email aanleveren. Wij voeren uw opdracht uit en in overleg kunt  deze ophalen of wordt deze bij u afgeleverd.