franchise

Ondernemers die geloven in de kracht van samenwerken

Multicopy The Communication Company is een formule voor ondernemers die geloven in de kracht van samenwerken. Ondernemers met focus en ambitie en die net een stap verder gaan, die geloven in een sterk merk, de kracht van samenwerking en die weten dat markten sneller veranderen dan organisaties.

IJZERSTERKE FRANCHISEFORMULE

Al bijna 50 jaar helpen wij ondernemers het maximale uit hun eigen kracht te halen met een ijzersterke franchiseformule in zakelijke dienstverlening. Een formule die zich aanpast aan de tijd en een brede ondersteuning biedt die het verschil maakt.

Multicopy The Communication Company - met zo'n 60 vestigingen in Nederland - ontwikkelde zich in bijna 50 jaar van een copyshop en sneldrukkerij naar een brede communicatieondersteuner van ruim 50.000 bedrijven en organisaties.

Multicopy is onderdeel van Franchise Services, Inc. (FSI) in de Verenigde Staten. Zij richten zich op het ontwikkelen en managen van franchiseconcepten die gericht zijn op zakelijke dienstverlening aan het MKB. Andere franchiseformules van FSI zijn Sir Speedy, PIP, Signal Graphics, TeamLogic IT en Eastnet Print in China.

Bekijk onze brochure:

Bekijk brochure fullscreen »

Neem contact met mij op