Handicare Stairlifts

Multicopy als verlengstuk van het productieproces van Handicare

Handicare Stairlifts is een bedrijf dat trapliften ontwikkelt, produceert en verkoopt. Geen enkele traplift is hetzelfde. Liften met een bocht zijn altijd maatwerkproducten. Multicopy sluit inmiddels al meer dan 20 jaar naadloos aan op de productie van Handicare. 

Jan Hopman, CEO van Handicare Stairlifts: "De toegevoegde waarde van Multicopy is de kennis die ze inmiddels hebben opgedaan van het product, hun betrouwbaarheid en het feit dat ze snel kunnen schakelen. Ze kunnen inspringen op onze behoeften en hun leveringen zijn altijd accuraat."  

Multicopy The Communication Company produceert de installatie- en gebruikershandleidingen (in verschillende talen), elektrische stroomschema's, kwaliteitskaarten en diverse stickers. Vervolgens wordt per type traplift de juiste versie van de benodigde materialen verzameld, inclusief onderdelen - zoals schroefjes - die nodig zijn voor de montage. Door de koppeling met het voorraadsysteem worden voorraden automatisch op peil gehouden. Aan de hand van de code weet Multicopy precies wat Handicare nodig heeft en wordt de voortgang bij Handicare gewaarborgd.  

Jan Hopman: "Wij hechten aan lange relaties met leveranciers vanwege de betrouwbaarheid. Dat men elkaar goed kent, bevordert de samenwerking. Het cijfer dat ik aan Multicopy wil geven voor de relatie en de samenwerking is een dikke 9!"

Ik wil graag een Refresh Gesprek