Wegens succes herhaald.
Trendsessie merkactivisme op 27 juni

Nieuws

Wegens succes herhaald.
Trendsessie merkactivisme op 27 juni

ALMERE, 12 juni 2019.- Na een succesvol evenement eerder dit jaar organiseert Multicopy The Communication Company voor de tweede keer een Trendevent over merkactivisme. Het evenement vindt plaats op 27 juni in Hotel Vianen.

Als je je vandaag de dag wilt onderscheiden en succesvol wilt zijn, zul je voorop moeten blijven lopen. Tijden veranderen - en daarmee de klanten, de concurrentie, het koopgedrag, de klantenloyaliteit en nog veel meer.

Kennis delen

Multicopy The Communication Company wil dan ook graag kennis van trends en ontwikkelingen met andere ondernemers en marketeers delen. Dat doen zij onder andere samen met PIM, het Platform Innovatie in Marketing.

Dit platform bestaat uit gerenommeerde marketeers, communicatiespecialisten en trendwatchers. Dit jaar hebben zij het PIM Trendrapport 2019 over merkactivisme uitgebracht. Wat zijn veranderingen, wat is succesvol en wat niet. Hoe reageer je op steeds mondiger wordende klanten die ook minder loyaal zijn dan vroeger?

Programma

Op het Trendevent vertelt Stefan Harzevoort, strateeg bij Valtech en schrijver van het Trendrapport over merkactivisme aan de hand van zijn bevindingen en verschillende cases. Tim Claassen, strateeg bij Havas Lemz, laat zien hoe merkactivisme ook voor bedrijven kan werken met een klein(er) marketingbudget en hoe elke onderneming optimaal kan profiteren van de kansen van nu. 

Het programma wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel. Alle aanwezigen ontvangen bovendien een exemplaar van het Trendrapport 2019.

Inschrijven

Op de site http://inschrijven.multicopy.nl/trendevent-2019 is meer informatie over het Trendevent te vinden. Geïnteresseerden kunnen zich hier ook meteen inschrijven.

 

Nieuws Afbeelding