Tico de Mulder (Multicopy Amsterdam Amstel en Amstelveen) Ondernemer van het Jaar 2015

Nieuws

Tico de Mulder (Multicopy Amsterdam Amstel en Amstelveen) Ondernemer van het Jaar 2015

VIANEN, 25 januari 2016.-  Tijdens de 20 e Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen is Tico de Mulder uitgeroepen tot de Franchisenemer van het Jaar 2015. Tico de Mulder heeft twee MultiCopy-bedrijven in Amsterdam Amstel en Amstelveen.

 "Tico de Mulder heeft enkele jaren geleden het bedrijf van zijn vader op het industrieterrein Amstel in Amsterdam overgenomen. Heel snel daarna kocht hij de vestiging in Amstelveen en wist daar een aantoonbare omzetverbetering te realiseren. De Mulder investeert in kennis, in nieuwe communicatiediensten zoals sign en heeft een sterke band met zijn opdrachtgevers. Hij is een voorbeeld voor veel Multicopy-ondernemers in hoe hij zijn bedrijven heeft veranderd in complete communicatiebedrijven voor de zakelijke markt. Met recht Multicopy The Communication Company nieuwe stijl." Aldus Gerard Slot, algemeen directeur Franchise Services Europe, citerend uit het juryrapport.

Verkoper van het Jaar

Umberto Polenta (Multicopy Amsterdam Noord/Zaanstad) won de prestigieuze titel van Verkoper van het Jaar 2015. Annette Dales, directeur van Multicopy Nederland: "Verkoper is eigenlijk een verkeerde naam voor Umberto. Hij is adviseur, inspirator, bedenker, communicatieregisseur en veel meer. Hij denkt mee en dat middelenonafhankelijk. Of het nu gaat om druk of print of digitaal. Om sign of scan-to-archive, om promoties of apps… Umberto zet het op de juiste momenten in voor groei van de klant en van de omzet van Multicopy."

Multicopy Parkstad/Venlo/Venray: De nummer 1 van Multicopy in 2015

Tijdens de Conventie is de Top 10 over 2015 bekend gemaakt van de grootste Multicopy bedrijven. Ralph en Anneke Hundscheid zijn met hun vestigingen in Parkstad, Venlo en Venray nieuw binnengekomen op de eerste plaats.

"We merken dat onze strategie om te veranderen in Multicopy The Communication Company echt werkt", zo begon Annette Dales, directeur van Multicopy Nederland. "In de Top 10 staan bedrijven die veel meer doen dan druk en print en met multimediale communicatieoplossingen voor hun klanten komen. Dat biedt zelfs in een nog steeds dalende grafische markt juist die extra kansen om te groeien. In omzet, in kwaliteit van de diensten en ook in plezier in het werk."

Nieuwkomer

Multicopy Parkstad is pas in 2014 toegetreden tot Multicopy. In 2015 namen ze ook de vestigingen in Venlo en Venray over. In de Top 3 staan verder de bekende namen als Thedor en Nicole Hoksbergen (Utrecht/Nieuwegein) en Peter en Erika Moes (Lelystad/Almere).

Don Lowe, president en CEO van Franchise Services in Amerika: "Maar we zijn trots op alle Multicopy bedrijven. Nederland heeft een lange recessie achter de rug en we zien nu weer de kwaliteit van de ondernemers in het veranderen naar een nieuw Multicopy. Dat geeft nieuwe energie en inspiratie. Dat merken klanten. We gaan dan ook vol vertrouwen de toekomst in."

De Top 10 in 2015 bestaat uit:

1             Multicopy Parkstad, Venlo en Venray

2             Multicopy Utrecht en Nieuwegein

3             Multicopy Lelystad en Almere

4             Multicopy Katwijk Klei-Oost, Teylingen en Den Haag Forepark

5             Multicopy Drachten

6             Multicopy Alphen a/d Rijn en Zoetermeer

7             Multicopy Eindhoven en Asten

8             MultiCopy Amsterdam Amstel en Amstelveen

9             Multicopy Dordrecht, Spijkenisse en Breda

10           MultiCopy Rotterdam Centrum

Nieuws Afbeelding