Thedor en Nicole Hoksbergen (Multicopy Utrecht Centrum en IJsselstein Nieuwegein) Ondernemers van het Jaar 2019

Nieuws

Thedor en Nicole Hoksbergen (Multicopy Utrecht Centrum en IJsselstein Nieuwegein) Ondernemers van het Jaar 2019

VIANEN, 21 januari 2020.- Tijdens de 24 e Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen zijn Thedor en Nicole Hoksbergen uitgeroepen tot Franchisenemer van het Jaar 2019. Zij hebben hiervoor de Gerard L. Slot Award 2019 ontvangen. Thedor en Nicole Hoksbergen zijn eigenaar van Multicopy The Communication Company | Utrecht Centrum en IJsselstein-Nieuwegein.

"Thedor en Nicole hebben de transitie gemaakt naar Multicopy The Communication Company, waarbij naast alle communicatieoplossingen er ook nog steeds aandacht is voor mooi druk- en printwerk.  Er is een duidelijk plan, een duidelijk focus waar deze ondernemers met hun vestigingen naartoe willen. Het team wordt duidelijk gemanaged en er wordt onmiddellijk actie ondernomen als dat nodig is.

"Het afgelopen jaar hebben hun beide vestigingen een mooie groei doorgemaakt. Zowel in autonome omzet als door het overnemen van een grafisch bedrijf. De organisatie is zeer gezond. Het team van mensen staat centraal en ze krijgen veel verantwoordelijkheid waardoor het een hecht team is waarbij iedereen op elkaar kan bouwen. Ze zijn bovendien altijd aanwezig op onze events. Advies is tot slot een belangrijke pijler in hun bedrijfsvoering. Door te investeren in een actief buitendienst team is er focus op klantenloyaliteit en ook op new business. Thedor en Nicole Hoksbergen zijn met recht Franchisenemer van het Jaar 2019", aldus Annette Dales, citerend uit het juryrapport. 

Senior Sales Professional van het Jaar

Johan de Vassy (werkzaam bij Multicopy Zoetermeer) won de prestigieuze titel van Senior Sales Professional van het Jaar 2019. Maarten van der Velden, commercieel directeur van Multicopy Nederland: "Johan de Vassy heeft een neus voor new business en weet zijn klanten te inspireren. Daarnaast draagt hij bij zijn klanten innovatieve communicatieoplossingen aan waarmee zij hun doelen kunnen bereiken. De enorme omzetgroei die zijn vestiging heeft doorgemaakt is daarvan het bewijs. Mede dankzij de inzet van Johan is Multicopy Zoetermeer ook nog uitgeroepen tot Snelste Groeier van 2019."

Multicopy Amsterdam Centrum, WTC, Zuidoost/Amstel en Amstelveen:
de nummer 1 van Multicopy in 2019

Tijdens de Conventie is de Top 10 over 2019 bekendgemaakt van de grootste Multicopy-bedrijven. Tico de Mulder is met zijn vestigingen in Amsterdam Centrum, Amsterdam WTC, Amsterdam Zuidoost/Amstel en Amstelveen geëindigd op de eerste plaats.

"We merken dat onze strategie om te veranderen in Multicopy The Communication Company echt werkt", zo begon Annette Dales, directeur van Multicopy Nederland. "In de Top 10 staan bedrijven die veel meer doen dan druk en print. Zij bieden hun klanten multimediale communicatieoplossingen aan. Dat zorgt, zelfs in een nog steeds dalende grafische markt, voor extra kansen om te groeien. In omzet, in kwaliteit van de diensten en ook in plezier in het werk."

Don Lowe, president en CEO van Franchise Services in Amerika: "We zijn trots op alle Multicopy-bedrijven. Iedereen pakt de strategie van Multicopy The Communication Company goed op en ziet de omzet verder stijgen. Dat geeft nieuwe energie en inspiratie. Dat merken klanten. We gaan dan ook vol vertrouwen de toekomst in."

De Top 10 in 2019 bestaat uit:

1             Multicopy Amsterdam Centrum/WTC/Amstel en
               Amstelveen
2             Multicopy Utrecht Centrum en Nieuwegein
3             Multicopy Lelystad en Almere
4             Multicopy Assen, Emmen en Zwolle
5             Multicopy Drachten
6             Multicopy Noordwijk Klei-Oost en Rijswijk
7             Multicopy Bergen op Zoom, Breda, Dordrecht, Roosendaal,
               Schiedam en Spijkenisse
8             Multicopy Alphen a/d Rijn en Zoetermeer
9             Multicopy Rotterdam Centrum
10           Multicopy Hoofddorp en Haarlem

Snelste Groeier

Naast Multicopy Zoetermeer had ook Multicopy Heerhugowaard-Alkmaar een ongekende groei in 2019. De percentages lagen zo dicht bij elkaar dat beide de Award voor Snelste Groeier 2019 hebben ontvangen.

 

Nieuws Afbeelding