Banner-small

Zoek een vestiging

Nieuwjaarskaarten voor elke persoonlijke wens

Nieuwjaarskaarten maken

Met een nieuwjaarskaart vertel je je relaties dat je hen waardeert en ben je weer even ‘top of mind’ bij je klant. Geen wonder dus dat het versturen van nieuwjaarskaarten steeds populairder wordt. Multicopy heeft een grootste collectie nieuwjaarskaarten. We maken ze in alle maten, kleuren en vormen. Heb je veel internationale relaties? Uiteraard kunnen we jouw favoriete kaart in elke gewenste taal bedrukken. Daarnaast hebben we een groot assortiment kaarten waarmee je een goed doel ondersteunt. Zo wordt kiezen nog lastig!

Vandaag geopend:

-

   Nieuwjaarkaarten naar eigen idee en ontwerp

   Op zoek naar een nieuwjaarkaart met een extra persoonlijk tintje? Onze ontwerpers vertalen jouw ideeën graag naar een creatief ontwerp, dat helemaal aansluit bij je bedrijf en imago. Ook met een nieuwjaarkaart voorzien van een klein cadeautje val je extra op. Wij hebben verschillende aantrekkelijk geprijsde relatiegeschenken die je hiervoor kunt inzetten. Vraag naar de mogelijkheden.

   Vraag een offerte aan

   Laat je inspireren

   Blog

   Zoete geschenken die letterlijk van mond tot mond gaan

   ontdek meer
   Video

   Nieuwe printtechniek voor koffers samen met Princess Traveller

   ontdek meer
   Blog

   Overweeg WhatsApp als krachtigste moderne communicatiemiddel

   ontdek meer

   Veelgestelde vragen

   Wij kunnen je daarbij helpen, bijvoorbeeld als regisseur of als cameraman. De QR-code naar je video kun je daarna delen op je nieuwjaarskaart of in een e-mailing. Zo krijgen jouw nieuwjaarswensen letterlijk een gezicht!

   Wij denken als communicatieondersteuner graag mee met je plan. Je kunt je plan bijvoorbeeld delen via een livestream, tijdens een evenement. Kun je daarbij wel wat ondersteuning gebruiken? Vraag ons gerust om je te assisteren. We kunnen je ook helpen met creatieve ideeën voor bijvoorbeeld de powerpointslides, de aankleding en originele bedankjes. Samen komen we verder!

   Jazeker, dat doen we graag voor je. Zo kunnen we de kaarten voorzien van iemands voornaam en de enveloppen bedrukken met de bijbehorende NAW-gegevens. Ook de port betaald-aanduiding kunnen we voor je op de enveloppen drukken. Wil je er helemaal geen omkijken meer naar hebben? Dan leveren we de kaarten ook aan bij de verzender. En wil je jouw nieuwjaarskaarten voorzien van een persoonlijke ondertekening? Ook dat werk kunnen we van je overnemen. We scannen de handtekening(en) dan in, waarna we ze rechtstreeks op de kaart printen. Gemak dient de mens!

   Vergroot je kennis

   Nieuws

   Trendrapport: Inclusiviteit is niet voor iedereen

   Lees meer