Peter en Erika Moes (Multicopy Lelystad en Almere) Franchisenemers van het jaar 2017

Nieuws

Peter en Erika Moes (Multicopy Lelystad en Almere) Franchisenemers van het jaar 2017

VIANEN, 23 januari 2018.- Tijdens de 22 e Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen zijn Peter en Erika Moes uitgeroepen tot Franchisenemers van het Jaar 2017. Peter en Erika Moes hebben twee vestigingen van Multicopy The Communication Company in Lelystad en Almere.

"Peter en Erika zijn dit jaar 25 jaar ondernemer van Multicopy en vallen op doordat zij als één man met hun team opereren. Peter en Erika Moes investeren in kennis, in nieuwe communicatiediensten en in uitstraling en hebben ook een sterke band met hun opdrachtgevers. Zij zijn een voorbeeld voor veel Multicopy-ondernemers in hoe zij hun bedrijf hebben veranderd in een compleet communicatiebedrijf voor de zakelijke markt. Met recht Multicopy The Communication Company nieuwe stijl." Aldus algemeen directeur Gerard Slot, citerend uit het juryrapport.

Verkoper van het jaar

Martijn Francken (werkzaam bij Multicopy Bodegraven en Lansingerland) won de prestigieuze titel van Verkoper van het Jaar 2017. Annette Dales, directeur van Multicopy Nederland: "Martijn heeft een goed verkoopplan dat werkt als een voetbalteam met een voorhoede, middenveld en achterhoede. Het hele jaar heeft hij hierdoor de juiste focus. Hij komt met innovatieve communicatieoplossingen waarmee klanten hun doelen kunnen bereiken en heeft promotionele kleding sterk omarmd. En dat hij dat goed doet, bewijst wel zijn omzetgroei.

Multicopy Amsterdam Centrum/WTC/Amstel en Amstelveen:
De nummer 1 van Multicopy in 2017

Tijdens de Conventie is de Top 10 over 2017 bekendgemaakt van de grootste Multicopy-bedrijven. Tico de Mulder is met zijn vestigingen in Amsterdam Centrum, Amsterdam WTC, Amsterdam Amstel en Amstelveen geëindigd op de eerste plaats.

"We merken dat onze strategie om te veranderen in Multicopy The Communication Company echt werkt", zo begon Annette Dales, directeur van Multicopy Nederland. "In de Top 10 staan bedrijven die veel meer doen dan druk en print door met multimediale communicatieoplossingen voor hun klanten komen. Dat biedt zelfs in een nog steeds dalende grafische markt juist die extra kansen om te groeien. In omzet, in kwaliteit van de diensten en ook in plezier in het werk."


Don Lowe, president en CEO van Franchise Services in Amerika: "We zijn trots op alle Multicopy-bedrijven. Iedereen pakt de strategie van Multicopy The Communication Company goed op en ziet de omzet verder stijgen. Dat geeft nieuwe energie en inspiratie. Dat merken klanten. We gaan dan ook vol vertrouwen de toekomst in."

De Top 10 in 2017 bestaat uit:

  1. Multicopy Amsterdam Centrum/WTC/Amstel en Amstelveen
  2. Multicopy Lelystad en Almere
  3. Multicopy Utrecht Centrum en Nieuwegein
  4. Multicopy Noordwijk Klei-Oost en Rijswijk
  5. Multicopy Asten, Bergen op Zoom, Eindhoven, Roosendaal en Weert
  6. Multicopy Drachten
  7. Multicopy Dordrecht, Spijkenisse, Schiedam en Breda
  8. Multicopy Rotterdam Centrum
  9. Multicopy Alphen a/d Rijn en Zoetermeer
  10. Multicopy Assen en Emmen

Nieuws Afbeelding