Ondernemer Multicopy Dordrecht nu ook eigenaar van Multicopy Roosendaal en Bergen op Zoom

Nieuws

Ondernemer Multicopy Dordrecht nu ook eigenaar van Multicopy Roosendaal en Bergen op Zoom

DORDRECHT, 16 september 2019.- Multicopy The Communication Company | Roosendaal en Bergen op Zoom hebben een nieuwe eigenaar: Edgar Otte. Deze ondernemer voegt hiermee twee vestigingen toe aan zijn al bestaande Multicopy-vestigingen in Dordrecht, Spijkenisse, Schiedam en Breda.

Ondernemer Edgar Otte heeft grootse plannen met zijn nieuwe vestigingen in Roosendaal en Bergen op Zoom. Hij wil hier moderne communicatiecentra voor het mkb van maken die ondernemers in de regio een totaalpakket aan innovatieve communicatiediensten bieden.

Effectieve communicatiediensten

Edgar Otte: "Iedereen kent ons misschien nog wel van het druk- en printwerk, maar we bieden vandaag de dag juist heel complete en effectieve communicatieoplossingen. Of het nu gaat om direct mailings, folderpresenta­ties, gevelreclame, autobelettering, websites, sign, e‑mailings, posters, vlaggen, promotionele artikelen en bedrijfskleding of de creatie en de uitvoering van een huisstijl."

Refresh Gesprek

Edgar Otte: "We gaan in ons aanbod bovendien ook nog een stap verder door in gesprek te gaan met een ondernemer en hem of haar te vragen naar wat hun echte uitdaging is. Want we kunnen alles verzorgen, maar het moet wel het doel bereiken die een ondernemer voor ogen heeft."

"Het maakt niet uit met welke communicatieoplossingen we iemand uiteindelijk kunnen helpen. Waar het om gaat is dat wij onze klanten zo snel, efficiënt en effectief mogelijk hun doelen willen laten realiseren."

Om de aanwinst van de twee nieuwe vestigingen te vieren, krijgen de eerste 5 ondernemers die een Refresh Gesprek aanvragen deze sessie kosteloos aangeboden.

Nieuws Afbeelding