Nieuws

Nieuws van Multicopy The Communication Company

Multicopy The Communication Company heeft regelmatig nieuws over nieuwe diensten, producten, mensen, vestigingen en klanten. Hieronder leest u de laatste nieuwsberichten.

Nieuwe eigenaren voor Multicopy Leeuwarden

Nieuwe eigenaren voor Multicopy Leeuwarden

30-09-2020 | Leeuwarden

Bram Boekema kiest voor zijn gezondheid en draagt op 1 oktober het ondernemerschap van zijn vestiging Multicopy The Communication Company | Leeuwarden over aan Lammert Stavast en Andries Knol, eigenaren van Multicopy Drachten.

 

Multicopy biedt ondernemers Verscheurkalender 2020 aan

Multicopy biedt ondernemers Verscheurkalender 2020 aan

15-09-2020 | Almere

Multicopy The Communication Company biedt ondernemers in het MKB een Verscheurkalender 2020 aan. Onder het mom 'Begin het jaar opnieuw' worden de laatste 100 dagen van het jaar ingeluid en krijgt men elke dag een tip of prikkelende vraag om het jaar sterker af te sluiten zodat ondernemers helemaal klaar zijn voor 2021.

 

Multicopy opent vestiging in De Telefooncentrale

Multicopy opent vestiging in De Telefooncentrale

11-09-2020 | Alkmaar

Multicopy The Communication Company | Alkmaar opent op 11 september haar deuren in De Telefooncentrale van Alkmaar. Een creatief en inspirerend communicatiecentrum voor het mkb met een totaalpakket aan innovatieve communicatiediensten.  

 

Multicopy Zoetermeer is verhuisd

Multicopy Zoetermeer is verhuisd

02-06-2020 | Zoetermeer

Multicopy The Communication Company | Zoetermeer is verhuisd naar de Willem Dreeslaan 228 in Oosterheem. Een creatief communicatiecentrum voor het mkb met een totaalpakket aan innovatieve communicatiediensten.  

 

Actie voor lokale ondernemers: 'Koop om de hoek'

Actie voor lokale ondernemers:

18-05-2020 | Almere

De coronacrisis treft ons allemaal. Vooral de lokale ondernemers hebben het zwaar. Restaurants moesten hun deuren sluiten en winkeliers zien hun omzet dalen.  Multicopy The Communication Company steekt lokale ondernemers in Nederland daarom een helpende hand toe met de campagne 'Koop om de hoek'