Nieuws

Nieuws van Multicopy The Communication Company

Multicopy The Communication Company heeft regelmatig nieuws over nieuwe diensten, producten, mensen, vestigingen en klanten. Hieronder leest u de laatste nieuwsberichten.

Geert de Klaver: nieuwe commercieel directeur Multicopy

Geert-de-Klaver

03-09-2018 | Almere

Bij Multicopy The Communication Company is Geert de Klaver in dienst getreden als commercieel directeur. 'Met die invulling versterken we ons management en bereiden we ons voor op komende veranderingen binnen de grafische communicatiebranche', zegt algemeen directeur Annette Dales.

 

Toekomst Multicopy Lelystad en Almere in vertrouwde handen

Toekomst Multicopy Lelystad/Almere in vertrouwde handen

03-07-2018 | Lelystad

Met ingang van 1 juli 2018 heeft Multicopy Lelystad/Almere een nieuwe eigenaar. Bedrijfsleider en commercieel manager Vincent Speur heeft de twee succesvolle vestigingen overgenomen van Peter en Erika Moes. Hiermee blijven ze in vertrouwde handen.

Multicopy terug in Noord-Limburg

Multicopy terug in Noord-Limburg

09-04-2018 | Almere/Venray

Multicopy The Communication Company is weer helemaal terug in Noord-Limburg. Robert Gijsbers, tevens ondernemer van Multicopy Nijmegen, zal nauw gaan samenwerken met NLW Groep om deze maand en in de vertrouwde omgeving van het bedrijvencentrum van NLW Groep in Venray een Multicopy-vestiging te starten.

Knottenbelt & Kwakman Strafrechtadvocaten wint hoofdprijs Multicopy Quiz

Knottenbelt en Kwakman Strafrechtadvocaten wint hoofdprijs Multicopy Quiz

26-03-2018 | Almere

De meeste Nederlanders kennen Multicopy nog als dé sneldrukker en copyshop sinds 1972. Maar als Multicopy The Communication Company doen ze veel meer. Reden voor een Quiz die online en in print werd gehouden onder de zakelijke klanten.

Peter en Erika Moes (Multicopy Lelystad en Almere) Franchisenemers van het jaar 2017

Peter en Erika Moes (Multicopy Lelystad en Almere) Franchisenemer van het jaar 2017

23-01-2018 | VIANEN

Tijdens de 22 ste Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen zijn Peter en Erika Moes uitgeroepen tot Franchisenemers van het Jaar 2017. Peter en Erika Moes hebben twee vestigingen van Multicopy The Communication Company in Lelystad en Almere.