Banner-small

Zoek een vestiging

Nieuwe eigenaren voor Multicopy Leeuwarden

Over Multicopy Leeuwarden
Nieuws

LEEUWARDEN, 30 september 2020.- Bram Boekema kiest voor zijn gezondheid en draagt op 1 oktober het ondernemerschap van zijn vestiging Multicopy The Communication Company | Leeuwarden over aan Lammert Stavast en Andries Knol, eigenaren van Multicopy Drachten.

Ondernemer Bram Boekema heeft Multicopy Leeuwarden jaren geleden overgenomen van zijn ouders. Hij had het bedrijf nog veel langer willen voortzetten, maar zijn gezondheid steekt daar nu een stokje voor. Na 33 jaar komt het bedrijf hiermee voor het eerst in andere handen.

Bram Boekema: "Tweeënhalf jaar geleden is bij mij de diagnose Parkinson gesteld. Dat was natuurlijk schrikken, maar gelukkig is Parkinson niet levensbedreigend. Het is echter wel progressief. Dat wil zeggen dat het niet beter zal worden en dat de symptomen na verloop van tijd zullen toenemen. Op dit moment is er, dankzij medicatie en veel bewegen/sporten, goed mee te leven. Ik zie de diagnose dan ook niet als een vonnis, maar meer als een gebruiksaanwijzing." 

Bram vervolgt: "Als ondernemer dacht ik bij het horen van de diagnose uiteraard ook meteen: 'Hoe moet het nu met mijn bedrijf?' Als eigenaar van een onderneming maak je vaak lange dagen en moet je veel ballen in de lucht houden. Dit zijn omstandigheden die de symptomen kunnen verergeren."

"Gelukkig heb ik als ondernemer geleerd om mijn bedrijf continu aan te passen aan veranderende omstandigheden, om keuzes te maken, kansen te zien en te denken in mogelijkheden. En dat is precies waar ik nu mijn voordeel mee kan doen. Een van de keuzes die ik heb gemaakt, is om mijn taak als ondernemer over te dragen. Ik ben dan ook oprecht blij dat Lammert Stavast en Andries Knol (eigenaren van Multicopy Drachten) per 1 oktober Multicopy Leeuwarden zullen overnemen. Ikzelf blijf gewoon verbonden aan Multicopy Leeuwarden, alleen dan niet als eigenaar c.q. eindverantwoordelijke."

Ondernemer Andries Knol: "In de praktijk komt het erop neer dat Bram het vertrouwde gezicht en aanspreekpunt van Multicopy Leeuwarden blijft. En daar zijn we heel blij mee. Wat verandert is dat Multicopy Leeuwarden nu gebruik kan maken van de expertise, productiecapaciteit en ondersteuning van ons team in Drachten. Ik weet zeker dat dit de flexibiliteit en creativiteit van de vestiging een positieve impuls zal geven." 

Lammert Stavast: "Als Multicopy The Communication Company is het onze missie om elke onderneming de grootsheid te geven die ze verdient. Ook - of misschien wel juist - in deze tijd. Daarom bieden we de eerste vijf ondernemers die zich hiervoor aanmelden bij Multicopy Leeuwarden een gratis Refresh Gesprek aan. In dit gesprek proberen we te achterhalen wat hun echte uitdaging is. Alleen dan kunnen we bepalen wat het echte doel is en kunnen we de juiste communicatiemiddelen inzetten." 

Andries Knol: "Het maakt niet uit met welke communicatieoplossingen we iemand uiteindelijk kunnen helpen. Waar het om gaat is dat wij onze klanten zo snel, efficiënt en effectief mogelijk hun doelen willen laten realiseren."

Multicopy The Communication Company | Leeuwarden is gevestigd aan de Tijnjedyk 79 te Leeuwarden.