Nieuwe eigenaar voor Multicopy Groningen

Nieuws

Nieuwe eigenaar voor Multicopy Groningen

KOLHAM, 30 oktober 2019.- Multicopy The Communication Company | Groningen heeft een nieuwe eigenaar: Sharon Doedens. Sharon is geen onbekende, want ze is de dochter van Daan en Jessy Doedens die de vestiging vanaf de grond af hebben opgebouwd. 

Sharon Doedens werkt al jarenlang bij Multicopy Groningen en heeft dan ook geen lange introductie nodig. Veel klanten en andere relaties hebben haar al veelvuldig ontmoet of aan de telefoon gehad. Sharon Doedens: "Op 1 oktober heb ik de vestiging van mijn ouders overgenomen zodat zij na 38 jaar hard werken van hun welverdiende rust kunnen genieten. En ik heb er ontzettend veel zin in om de vestiging naar een volgend niveau te brengen."

Effectieve communicatiediensten

De kersverse onderneemster Sharon Doedens heeft grootse plannen met haar vestiging. Ze wil hier een modern communicatiecentrum voor het mkb van maken die ondernemers in de regio een totaalpakket aan innovatieve communicatiediensten biedt. 

Sharon Doedens: "Iedereen kent ons misschien nog wel van het druk- en printwerk, maar we bieden vandaag de dag juist heel complete en effectieve communicatieoplossingen. Of het nu gaat om direct mailings, folderpresenta­ties, gevelreclame, autobelettering, websites, sign, e‑mailings, posters, vlaggen, promotionele artikelen en bedrijfskleding of de creatie en de uitvoering van een huisstijl."

Refresh Gesprek

Sharon Doedens: "We gaan in ons aanbod bovendien ook nog een stap verder door in gesprek te gaan met een ondernemer en hem of haar te vragen naar wat hun echte uitdaging is. Want we kunnen alles verzorgen, maar het moet wel het doel bereiken die een ondernemer voor ogen heeft." 

"Het maakt niet uit met welke communicatieoplossingen we iemand uiteindelijk kunnen helpen. Waar het om gaat is dat wij onze klanten zo snel, efficiënt en effectief mogelijk hun doelen willen laten realiseren."

Om de overname te vieren, krijgen de eerste 5 ondernemers die bij Multicopy Groningen een Refresh Gesprek aanvragen deze sessie kosteloos aangeboden. 

Kolham

Multicopy The Communication Company | Kolham is gevestigd aan de Gebroerders Wrightlaan 2 in Kolham.

 

Nieuws Afbeelding