Nieuwe eigenaar voor Multicopy The Communication Company | Diemen

Nieuws

Nieuwe eigenaar voor Multicopy The Communication Company | Diemen

27 november 2018.- Multicopy The Communication Company | Diemen heeft een nieuwe eigenaar. Ondernemer Martijn Tromp, tevens eigenaar van het grafische bedrijf Van Gool & Van Diemen, heeft het bedrijf overgenomen.

Ondernemer Martijn Tromp: "De overname is voor mij een logische stap omdat ik bedrijven en organisaties alle moderne communicatiediensten aan wil kunnen bieden. Samen met het ervaren team van Multicopy Diemen kan dat nu. Naast alles wat gedrukt of geprint moet worden, bieden we onze klanten nu ook websites en apps. En natuurlijk de bijbehorende (grafische) vormgeving." 

Het team van ervaren adviseurs en ontwerpers zal met hetzelfde enthousiasme en passie voor het vak bij Multicopy Diemen blijven werken. Ook oud-eigenaar Wim Gerritsen maakt nog geruime tijd onderdeel van het team uit om Martijn Tromp waar nodig met raad en daad bij te staan. Iedereen is tenslotte gebaad bij een goede overdracht zodat de toekomst van Multicopy The Communication Company | Diemen nog lang gewaarborgd blijft.

Martijn Tromp: "Ik ben blij met de betrokkenheid van Wim Gerritsen en het enthousiasme van het team om samen met mij Multicopy Diemen verder te laten groeien."

Van Gool & Van Diemen is inmiddels geïntegreerd in Multicopy The Communication Company | Diemen dat is gevestigd aan de Sniep 77 in Diemen.

Nieuws Afbeelding