MultiPrint Ede wordt Multicopy The Communication Company

Nieuws

MultiPrint Ede wordt Multicopy The Communication Company

EDE, 2 maart 2017.- Robert Levöleger, eigenaar van Multicopy Apeldoorn, heeft in Ede het grafische bedrijf MultiPrint Ede overgenomen. Het bedrijf gaat verder onder de nieuwe naam Multicopy The Communication Company | Ede maar met behoud van het bekende en ervaren team medewerkers.

Ondernemer Robert Levöleger: "Voor ons is de overname een logische stap omdat we in de regio alle moderne communicatiediensten aan kunnen bieden aan bedrijven en organisaties. We bieden naast bijna alles wat gedrukt of geprint kan worden ook DM-oplossingen, maar ook websites en apps. En natuurlijk ook de daarbij behorende (grafische) vormgeving. Dat is precies de reden waarom we in Ede wilden uitbreiden en daar deed zich de kans voor om MultiPrint over te nemen."

Bij Multicopy aan de Morsestraat 22C in Ede werken Alice Bakker en Marlies Keizer, allang geen onbekenden meer in het Edese bedrijfsleven. Levoleger: "Het is een ervaren en goed team, dat enthousiast is om, naast de eigen knowhow op communicatiegebied, ook het inmiddels sterk uitgebreide dienstenpakket naar de Edese ondernemers te brengen".  

Multicopy The Communication Company | Ede adviseert, creëert en produceert.

Nieuws Afbeelding