Multicopy Zoetermeer is verhuisd

Nieuws

Multicopy Zoetermeer is verhuisd

ZOETERMEER, 2 juni 2020.- Multicopy The Communication Company | Zoetermeer is verhuisd naar de Willem Dreeslaan 228 in Oosterheem. Een creatief communicatiecentrum voor het mkb met een totaalpakket aan innovatieve communicatiediensten.  

Ondernemer Brigitte van Etten levert samen met haar medewerkers slimme communicatieoplossingen voor steeds meer bedrijven, organisaties en overheid in de regio. Alles om hen de grootsheid te geven die ze verdienen. Dit doen zij vanaf twee locaties: de Willem Dreeslaan 228 in Zoetermeer en de Curieweg 22 in Alpen aan den Rijn. 

Brigitte van Etten: "Of het nu gaat om effectieve direct mailings, folderpresentaties, gevelreclame, autobelettering, websites, sign, e‑mailings, posters, vlaggen, promotionele artikelen en bedrijfskleding of de creatie en de uitvoering van een huisstijl. Voortaan zijn wij nog beter in staat om hen maximaal te ondersteunen met effectieve communicatieoplossingen."

"Voor onze klanten in Zoetermeer verandert er qua afstand niet veel want we blijven heel dicht bij onze oude locatie zitten en in deze nieuwe locatie met een modernere setting, kunnen we onze klanten veel meer inspireren met al onze mogelijkheden."  

Breed pakket

Brigitte van Etten: "Iedereen kent ons misschien nog wel van het druk- en printwerk, maar we zijn altijd heel innovatief geweest en gebleven. Zo zijn we heel sterk in advies en design, want daar begint alles mee." 

"Om gezien te worden moet je opvallen tussen je concurrenten. Wij maken bijvoorbeeld gevelreclame, autobelettering en carwraps, vlaggen, banners en zelfs complete presentatiewanden en beursstands. We leveren bedrijfskleding en promotionele artikelen en printen zelfs in 3D voor zakelijke toepassingen." 

Koop om de hoek 

Brigitte van Etten: "We geven ondernemingen in de regio graag de grootsheid die ze verdienen. Dat doen we normaal gesproken door een Refresh Gesprek te houden en de passie en uitdaging die daaruit naar voren komt succesvol naar buiten te brengen in uitstraling en communicatie."

"In deze tijd doen we dat op een andere manier. We bieden ondernemers gratis actiemateriaal aan om iedereen in Zoetermeer op te roepen om hun inkopen lokaal te doen. Het MKB, de motor van onze economie, is door alle maatregelen vanwege het coronavirus enorm hard getroffen. Daarom helpen we hen met de campagne Koop om de hoek."

"Via www.multicopy.nl/koopomdehoek kan het materiaal besteld worden. Het is zelfs mogelijk om een poster met een eigen foto te laten printen. Zo kan een ondernemer echt zijn of haar gezicht aan het publiek laten zien."

Verhuizing 

Met ingang van 2 juni is Multicopy The Communication Company | Zoetermeer te vinden aan de Willem Dreeslaan 228 in Zoetermeer. 

Brigitte van Etten en haar team geven ondernemers graag de kans om met een frisse blik naar hun eigen onderneming te kijken. Daarom is het mogelijk om een Refresh Gesprek aan te vragen om te kijken op welk gebied het wellicht nog beter kan in uw onderneming.

 

Nieuws Afbeelding