Multicopy The Communication Company verhuist in Almere

Nieuws

Multicopy The Communication Company verhuist in Almere

ALMERE, 14 september 2015.- Multicopy Almere verhuist op 18 september van de Markerkant naar de Randstad 21-67 in Almere waar het op 21 september de deuren opent. De verhuizing onderstreept de ontwikkeling die Multicopy heeft doorgemaakt van drukkerij en printcentrum naar een allround grafisch communicatiecentrum voor kleine en middelgrote bedrijven. Als Multicopy The Communication Company gaat ook Multicopy Almere een nieuwe fase in.

Van advies naar oplossing

Ondernemer Peter Moes, die ook de eigenaar is van Multicopy in Lelystad: "Wij willen een inspirerende omgeving bieden aan bedrijven en organisaties om het maximale uit hun communicatie te halen. Dat merk je meteen als je onze nieuwe vestiging op Randstad 21-67 binnenstapt. Wij willen in gesprek over wat onze klanten beweegt. Wat hun doelen zijn en hoe wij kunnen helpen die te bereiken.” 

“We zijn sterk in geïntegreerde, crossmediale communicatie. Natuurlijk drukken en printen we nog steeds, maar we bedenken en maken ook erg persoonlijke direct mailings, e-mailings, sign – zoals autobelettering, gevelreclame, bedrijfs- en beurspresentaties, vlaggen en meer. Maar ook promotionele acties met spaarsystemen, promotionele artikelen en loyaliteitscampagnes. We leveren bedrijfskleding, hebben online huisstijlbeheer- en bestelsystemen, maken mobile apps en nog veel meer.”

Onderscheid

Peter Moes: “Wij adviseren dan ook communicatiemiddelen-onafhankelijk, maar denken in de oplossing die het meest effectief is. En omdat we primair voor het mkb werken, leveren we ook kleine oplagen, zijn snel en ook betaalbaar. Dat maakt ons erg anders dan andere grafische bedrijven.

“We kunnen ook snel zijn omdat we veel in eigen huis produceren. We hebben een centrale productie in Lelystad waar ervaren, betrokken mensen werken. Maar ook een aantal adviseurs en designers die de taal spreken van onze klanten en altijd willen verrassen.”

Multicopy The Communication in Almere is op vrijdag 18 september gesloten vanwege de verhuizing en opent op maandag 21 september haar deuren op Randstad 21-67. Bedrijven en organisaties zijn er erg welkom voor een inspirerend gesprek, maar natuurlijk komen de adviseurs ook graag naar de klanten toe. Peter Moes: “Nu, na de recessie, liggen er weer zoveel groeikansen voor het bedrijfsleven in Almere, dat het zonde zou zijn om ze te laten liggen. Wij willen aan die groei graag ons steentje bijdragen.”

Nieuws Afbeelding