Multicopy The Communication Company opent in Enkhuizen

Nieuws

Multicopy The Communication Company opent in Enkhuizen

ENKHUIZEN, 4 november 2015.- De broers Jûrgen en Daniël Steltenpool openen op donderdag 5 november hun Multicopy aan De Drie Kronen 23. Het is een allround communicatiecentrum voor kleine en middelgrote bedrijven en organisaties in de regio West-Friesland. Onder de naam Multicopy The Communication Company bieden ze totaaloplossingen in communicatie.

Jûrgen Steltenpool: “Multicopy heeft tientallen jaren geleden nationale bekendheid gekregen als copyshop en sneldrukkerij. Natuurlijk drukken en printen we nog steeds, maar we doen erg veel meer. We zijn sterk in sign, zoals gevel- en autoreclame, billboards, vlaggen en alles wat groot en opvallend moet zijn. Maar ook in het maken en organiseren van de meest persoonlijke direct mailings. 

Daniël Steltenpool: “Maar we ontwerpen en maken ook websites en apps voor smartphones en tablets. We leveren promotionele artikelen en bedrijfskleding. We zijn sterk in crossmedia en e-mailmarketing en nog veel meer.”

Innovatief communiceren

Jûrgen Steltenpool: “We maken de modernste communicatievormen en ‑middelen bereikbaar voor alle ondernemers. We hebben adviseurs en designers, maar ook regelaars en productiemensen die ervoor zorgen dat we onze afspraken altijd stipt nakomen. Dat is de kracht van ons en ook typisch wat ondernemers in West-Friesland verwachten. Nu kunnen ze op één adres terecht en wordt alles piekfijn geregeld. Door collega-ondernemers die net zo betrokken zijn als zijzelf.”

Multicopy is een organisatie van zo’n 70 zelfstandige bedrijven in Nederland die tezamen de communicatie verzorgen voor circa 55.000 mkb-ondernemingen. Multicopy is onderdeel van het Amerikaanse FSI met communicatiebedrijven in Amerika en vele andere landen.

Nieuws Afbeelding