Multicopy The Communication Company bundelt haar krachten in Drachten

Nieuws

Multicopy The Communication Company bundelt haar krachten in Drachten

ALMERE, 16 september 2015.- Multicopy Surhuisterveen en Multicopy Drachten bundelen op 1 oktober hun expertise in Drachten. Het onderstreept de ontwikkeling die MultiCopy heeft doorgemaakt van drukkerij en printcentrum naar een allround grafisch communicatiecentrum voor kleine en middelgrote bedrijven. Als Multicopy The Communication Company gaat ook Multicopy Drachten een nieuwe fase in.

Ondernemer Lammert Stavast: “Multicopy Drachten zal zich dit jaar nog sterker profileren als Multicopy The Communication Company. Voor steeds meer bedrijven, organisaties en overheid in de regio leveren wij slimme communicatie totaaloplossingen. Of het nu gaat om effectieve direct mailings, folderpresentaties, gevelreclame, autobelettering, websites, apps, sign, e-mailings, posters, vlaggen, promotionele artikelen, bedrijfskleding of het ontwerp en de uitvoering van een huisstijl.”

Kansen   

Lammert Stavast: “Zeker nu er weer volop kansen voor bedrijven zijn, willen we onze klanten zo goed mogelijk terzijde staan om hen te helpen hun doelgroep te bereiken. Snel, inspirerend en resultaatgericht. Dat is dan ook de reden dat wij alle disciplines en specialisten vanaf 1 oktober gaan concentreren in ons grafisch communicatiecentrum in Drachten.”

Onderscheid

Lammert Stavast: “Wij adviseren communicatiemiddelen-onafhankelijk, maar denken in de oplossing die het meest effectief is. En omdat we primair voor het mkb werken, leveren we ook kleine oplagen, zijn snel en ook betaalbaar. Dat maakt ons anders dan andere grafische bedrijven.

“Nu we de modernste apparatuur en onze specialisten combineren in Drachten zullen we ons servicepunt in Surhuisterveen sluiten, maar we blijven dichtbij. Onze adviseurs gaan naar de klanten toe de kansen te bespreken. Er kan daarnaast direct contact zijn met onze designers en we hebben een haal-en-breng service. Plus tal van mogelijkheden om werk digitaal aan te leveren. Wij staan klaar om het bedrijfsleven in Drachten te blijven verrassen.”

Nieuws Afbeelding