Multicopy terug in Noord-Limburg

Nieuws

Multicopy terug in Noord-Limburg

 

ALMERE/VENRAY 9 april 2018.- Multicopy The Communication Company is weer helemaal terug in Noord-Limburg. Robert Gijsbers, tevens ondernemer van Multicopy Nijmegen, zal nauw gaan samenwerken met NLW Groep om deze maand en in de vertrouwde omgeving van het bedrijvencentrum van NLW Groep in Venray een Multicopy-vestiging te starten.


Met de vestiging in Venray is Multicopy weer helemaal terug in Noord-Limburg. Solide, betrouwbaar en - vooralsnog - in de vertrouwde omgeving van het bedrijventerrein van NLW Groep in Venray. Dit voorjaar zal ook de uitrol plaatsvinden naar Venlo en Peel en Maas.

Ondernemer Robert Gijsbers: "Met de NLW Groep werken we nauw samen. Zo ook met een aantal gecontracteerde medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt van de NLW Groep. Binnen de strengste eisen van kwaliteit en leverbetrouwbaarheid leveren wij (en onze klanten) meteen een belangrijke bijdrage aan de Participatiewet. Maar bovenal hebben we, met onze vertrouwde professionals, zo een compleet, gemotiveerd team dat graag voor bedrijven en ondernemingen in Noord-Limburg aan de slag gaat en blijft."

"Mijn vrouw Marjan en ik hebben bijna 10 jaar een Multicopy bedrijf in Nijmegen en hebben ons ontwikkeld tot allround communicatiepartner van onze klanten. Van print tot gevel- en autoreclame, van direct mailings tot websites, van bedrijfskleding tot e-mailings, van advies tot design. We hebben er het volste vertrouwen in dat we in Noord-Limburg ook voor verrassende communicatieoplossingen kunnen zorgen."

 

Nieuws Afbeelding