Multicopy sterker terug in de regio Tilburg als Multicopy The Communication Company

Nieuws

Multicopy sterker terug in de regio Tilburg als Multicopy The Communication Company

OISTERWIJK 12 juli 2016.- Multicopy is weer terug in de regio Tilburg. Multicopy The Communication Company | Tilburg is gevestigd in de leerfabriek in Oisterwijk.

Ondernemers-duo Sharon Wurms en Gert Jan ten Klei: "Zeker nu de recessie voorbij is, liggen er weer volop kansen voor het MKB en organisaties om te groeien. Maar niets is meer wat het was. Ook de communicatie niet. Juist daarom is er behoefte aan communicatiebedrijven die laagdrempelig een totaalpakket aan moderne, innovatieve communicatiediensten bieden. En dat is precies wat wij doen als Multicopy The Communication Company."

Breed pakket

Multicopy The Communication Company drukt en print van oudsher, maar doet veel meer. Wurms: "Allereerst zijn we sterk in advies en design. Daar begint alles mee. We zijn sterk in Direct Mail. Van adressenbestanden tot het maken en versturen van superpersoonlijke mailings. In print, maar net zo goed als e-mailings. We bouwen websites en apps, we zijn gespecialiseerd in sign.

"Om op te vallen tussen de concurrenten moet je gezien worden. Wij maken bijvoorbeeld gevelreclame, autobelettering en carwraps, vlaggen, banners en zelfs complete presentatiewanden en beursstands. We leveren bedrijfskleding en promotionele artikelen en printen zelfs in 3D voor zakelijke toepassingen."

Klantdoelen centraal

Sharon Wurms: "We adviseren dus helemaal middelenonafhankelijk. We zijn geen drukker die alleen maar drukwerk adviseert. We maken ook digitale communicatie. Waar het om gaat is dat wij onze klanten zo snel, efficiënt en effectief hun doelen willen laten realiseren."

Bij Multicopy The Communication Company werkt een team jonge professionals. Zij worden gesteund door de landelijke Multicopy-organisatie die met zo'n 70 zelfstandige vestigingen de communicatie verzorgt voor zo'n 50.000 bedrijven in het MKB.

Terug in Tilburg

Gert Jan ten Klei: "We zijn blij dat we weer terug zijn in Tilburg. Experts zeggen dat het MKB de motor van de economie is. Wij zijn graag de communicatieolie om die motor optimaal te laten presteren." 

Multicopy The Communication Company | Tilburg is gevestigd in de leerfabriek aan de Almijstraat 14 in Oisterwijk en is bereikbaar onder telefoonnummer 013-207 3995 en via tilburg@multicopy.nl.  

Nieuws Afbeelding