Multicopy Rotterdam Centrum verhuist naar het Scheepvaartkwartier

Nieuws

Multicopy Rotterdam Centrum verhuist naar het Scheepvaartkwartier

ROTTERDAM, 29 juli 2019.- Multicopy The Communication Company | Rotterdam Centrum opent op donderdag 1 augustus haar deuren aan de Maasstraat 12A-14A. Een communicatiecentrum voor het mkb met een totaalpakket aan moderne, innovatieve communicatiediensten. 

Ondernemer Loes de Bie: "Voor steeds meer bedrijven, organisaties en overheid in de regio leveren we slimme communicatieoplossingen om hen de grootsheid te geven die ze verdienen. Of het nu gaat om effectieve direct mailings, folderpresenta­ties, gevelreclame, autobelettering, websites, sign, e‑mailings, posters, vlaggen, promotionele artikelen en bedrijfskleding of de creatie en de uitvoering van een huisstijl. Vanaf deze locatie kunnen we hen maximaal ondersteunen met effectieve communicatieoplossingen."

"Ik ben ontzettend blij met onze nieuwe inspirerende locatie in het Scheepvaartkwartier. Hier, in dit mooie pand en in deze prachtige omgeving, worden we enorm creatief geïnspireerd. Dit zal ons werk er alleen maar nog beter op maken. Daarnaast zijn we beter bereikbaar en hebben we parkeerplaatsen voor de deur."

BREED PAKKET

Communicatie Adviseur Mandy de Vries: "Iedereen kent ons misschien nog wel van het druk- en printwerk, maar we zijn altijd heel innovatief geweest en gebleven. Zo zijn we heel sterk in advies en design. Daar begint alles mee." 

"Om gezien te worden moet je opvallen tussen je concurrenten. Wij maken bijvoorbeeld gevelreclame, autobelettering en carwraps, vlaggen, banners en zelfs complete presentatiewanden en beursstands. We leveren bedrijfskleding en promotionele artikelen en printen zelfs in 3D voor zakelijke toepassingen." 

REFRESH GESPREK

Loes de Bie: "We geven bedrijven, organisaties en overheid in de regio graag de grootsheid die ze verdienen. Tijdens een Refresh Gesprek staan we samen met een ondernemer stil bij hun onderneming en gaan we terug naar de kern. Hun passie en hun uitdaging. Deze brengen we vervolgens succesvol naar buiten in uitstraling en communicatie."

"Het maakt niet uit met welke communicatieoplossingen we iemand uiteindelijk kunnen helpen. Waar het om gaat is dat wij onze klanten zo snel, efficiënt en effectief mogelijk hun doelen willen laten realiseren." 

VERHUIZING

Met ingang van 1 augustus is Multicopy The Communication Company | Rotterdam Centrum te vinden aan de Maasstraat 12A-14A in het Scheepvaartkwartier.

Vanwege de verhuizing geeft Multicopy Rotterdam Centrum ondernemers graag de kans om met een frisse blik naar hun eigen onderneming te kijken. De eerste 5 ondernemers die een Refresh Gesprek aanvragen, krijgen deze sessie kosteloos aangeboden.

Nieuws Afbeelding