Multicopy Roosendaal is verhuisd naar Borchwerf II

Nieuws

Multicopy Roosendaal is verhuisd naar Borchwerf II

ROOSENDAAL, 2 september 2019.- Multicopy The Communication Company | Roosendaal is verhuisd naar Klerkenveld 14, op bedrijventerrein Borchwerf II. Ondernemer Edgar Otte, die de vestiging recent heeft overgenomen, opent hier vandaag een modern communicatiecentrum voor het mkb met een totaalpakket aan innovatieve communicatiediensten.  

Edgar Otte: "Vanaf deze nieuwe locatie zitten we dichterbij het bedrijfsleven in Roosendaal en kunnen we hen nog beter ondersteunen met effectieve communicatieoplossingen. Of het nu gaat om direct mailings, folderpresenta­ties, gevelreclame, autobelettering, websites, sign, e‑mailings, posters, vlaggen, promotionele artikelen en bedrijfskleding of de creatie en de uitvoering van een huisstijl."

Bergen op Zoom

Multicopy Roosendaal is eind juli samen met Multicopy Bergen op Zoom overgenomen door Edgar Otte. Deze ondernemer, die nog 4 andere Multicopy-vestigingen heeft, wil beide vestigingen uitbouwen tot moderne vestigingen die bedrijven de grootsheid geven die ze verdienen door op te vallen met de doeltreffende communicatiemiddelen. 

Edgar Otte: "Iedereen kent ons misschien nog wel van het druk- en printwerk, maar we zijn altijd heel innovatief geweest en gebleven. Zo zijn we heel sterk in advies en design. Daar begint alles mee." 

Refresh Gesprek

Edgar Otte: "Tijdens een Refresh Gesprek staan we samen met een ondernemer stil bij hun onderneming en gaan we terug naar de kern. Hun passie en hun uitdaging. Deze brengen we vervolgens succesvol naar buiten in uitstraling en communicatie."

"Het maakt niet uit met welke communicatieoplossingen we iemand uiteindelijk kunnen helpen. Waar het om gaat is dat wij onze klanten zo snel, efficiënt en effectief mogelijk hun doelen willen laten realiseren."

Verhuizing

Met ingang van 2 september is Multicopy The Communication Company | Roosendaal te vinden aan het Klerkenveld 14, op bedrijventerrein Borchwerf II. Multicopy Bergen op Zoom blijft gevestigd op de Gagelboslaan 1.

Multicopy Roosendaal en Multicopy Bergen op Zoom geven ondernemers graag de kans om met een frisse blik naar hun eigen onderneming te kijken. De eerste 5 ondernemers die bij deze vestigingen een Refresh Gesprek aanvragen, krijgen deze sessie kosteloos aangeboden.

 

Nieuws Afbeelding