Nieuws

Nieuws van Multicopy The Communication Company

Multicopy The Communication Company heeft regelmatig nieuws over nieuwe diensten, producten, mensen, vestigingen en klanten. Hieronder leest u de laatste nieuwsberichten.

Multicopy Den Haag is verhuisd

Multicopy Den Haag is verhuisd

09-01-2020 | Den Haag

Multicopy The Communication Company | Den Haag is verhuisd naar de Toussaintkade 70, een deur verder vanaf de oude locatie. Het communicatiecentrum voor het mkb met een totaalpakket aan innovatieve communicatiediensten. 

 

Nieuwe eigenaar voor Multicopy Groningen

Nieuwe eigenaar voor Multicopy Groningen

30-10-2019 | Kolham

Multicopy The Communication Company | Groningen heeft een nieuwe eigenaar: Sharon Doedens. Sharon is geen onbekende, want ze is de dochter van Daan en Jessy Doedens die de vestiging vanaf de grond af hebben opgebouwd.

 

Multicopy Capelle/Rotterdam Oost is al 20 jaar
'The Communication Company' van grote en kleine bedrijven en organisaties in het IJsselgebied en Rotterdam Oost

Multicopy Capelle/Rotterdam Oost is al 20 jaar  ‘The Communication Company’

16-09-2019 | Capelle aan den IJssel

Multicopy The Communication Company | Capelle/Rotterdam Oost bestaat 20 jaar. In 1999 bracht de familie Taghavi Multicopy naar Capelle aan den IJssel en Rotterdam Oost. In die tijd bestond het werk voornamelijk uit printen, kopiëren en vormgeving. Twintig jaar later zijn zij de allround communicatiebedenkers en -ondersteuners van bedrijven en organisaties in de regio.

Ondernemer Multicopy Dordrecht nu ook eigenaar van Multicopy Roosendaal en Bergen op Zoom

Multicopy Roosendaal - Edgar Otte

16-09-2019 | Dordrecht

Multicopy The Communication Company | Roosendaal en Bergen op Zoom hebben een nieuwe eigenaar: Edgar Otte. Deze ondernemer voegt hiermee twee vestigingen toe aan zijn al bestaande Multicopy-vestigingen in Dordrecht, Spijkenisse, Schiedam en Breda.

Maarten van der Velden: nieuwe commercieel directeur Multicopy The Communication Company

Maarten van der Velden: nieuwe commercieel directeur Multicopy The Communication Company

03-09-2019 | Almere

Bij Multicopy Nederland is Maarten van der Velden in dienst getreden als commercieel directeur. 'Met die invulling versterken we ons management en tevens betekent dit een bredere aanpak van onze commerciële strategie' zegt algemeen directeur Annette Dales.