Nieuws

Nieuws van Multicopy The Communication Company

Multicopy The Communication Company heeft regelmatig nieuws over nieuwe diensten, producten, mensen, vestigingen en klanten. Hieronder leest u de laatste nieuwsberichten.

Multicopy biedt ondernemers Verscheurkalender 2020 aan

Multicopy biedt ondernemers Verscheurkalender 2020 aan

15-09-2020 | Almere

Multicopy The Communication Company biedt ondernemers in het MKB een Verscheurkalender 2020 aan. Onder het mom 'Begin het jaar opnieuw' worden de laatste 100 dagen van het jaar ingeluid en krijgt men elke dag een tip of prikkelende vraag om het jaar sterker af te sluiten zodat ondernemers helemaal klaar zijn voor 2021.

 

Multicopy opent vestiging in De Telefooncentrale

Multicopy opent vestiging in De Telefooncentrale

11-09-2020 | Alkmaar

Multicopy The Communication Company | Alkmaar opent op 11 september haar deuren in De Telefooncentrale van Alkmaar. Een creatief en inspirerend communicatiecentrum voor het mkb met een totaalpakket aan innovatieve communicatiediensten.  

 

Multicopy Zoetermeer is verhuisd

Multicopy Zoetermeer is verhuisd

02-06-2020 | Zoetermeer

Multicopy The Communication Company | Zoetermeer is verhuisd naar de Willem Dreeslaan 228 in Oosterheem. Een creatief communicatiecentrum voor het mkb met een totaalpakket aan innovatieve communicatiediensten.  

 

Actie voor lokale ondernemers: 'Koop om de hoek'

Actie voor lokale ondernemers:

18-05-2020 | Almere

De coronacrisis treft ons allemaal. Vooral de lokale ondernemers hebben het zwaar. Restaurants moesten hun deuren sluiten en winkeliers zien hun omzet dalen.  Multicopy The Communication Company steekt lokale ondernemers in Nederland daarom een helpende hand toe met de campagne 'Koop om de hoek'

Thedor en Nicole Hoksbergen (Multicopy Utrecht Centrum en IJsselstein Nieuwegein) Ondernemers van het Jaar 2019

Thedor en Nicole Hoksbergen Ondernemers van het Jaar 2019

21-01-2020 | Vianen

Tijdens de 24 e Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen zijn Thedor en Nicole Hoksbergen uitgeroepen tot Franchisenemer van het Jaar 2019. Zij hebben hiervoor de Gerard L. Slot Award 2019 ontvangen. Thedor en Nicole Hoksbergen zijn eigenaar van Multicopy The Communication Company | Utrecht Centrum en IJsselstein-Nieuwegein.