Over Ons

Welkom bij de veelzijdigste communicatiepartner van Heerhugowaard

Bij Multicopy The Communication Company | Heerhugowaard bedenken, coördineren en produceren we verrassende communicatieoplossingen voor bedrijven en instellingen in de regio groot Heerhugowaard.

Communicatie begint met luisteren. Daarom luisteren we met oprechte aandacht naar je wensen en doelen. Die vertalen we vervolgens naar verrassende communicatieoplossingen en passende communicatiemiddelen, waarmee je jouw onderneming de grootsheid geeft die ze verdient.

Veelzijdig creatief in oplossingen

Onze communicatieoplossingen zijn net zo divers als de loyale groep klanten voor wie we werken. We zijn ervaren met het ontwerpen, produceren en regisseren van traditionele én digitale communicatiemiddelen als: huisstijlen, flyers, brochures, posters, banners, direct mailings, websites social media- en e-mailcampagnes. Net zo lief helpen we je met het samenstellen van zakelijke teksten, promotionele artikelen of het beletteren van je auto.

In onze ruime vestiging in Heerhugowaard ben je altijd welkom voor een inspirerend gesprek. Hier vindt ook de productie plaats, zowel voor deze als voor onze vestiging in Alkmaar.

Samen creëren we meer succes

We geloven erin dat ‘het geheel meer is dan de som der delen’, oftewel: samen creëren we meer succes. We zijn al lang geen copyshop meer en maken deel uit van een landelijke communicatieketen. Met elkaar bedienen we zo’n 55.000 zakelijke klanten. En daar zijn we hartstikke trots op.

Kijk hier hoe verrassend veelzijdig Multicopy The Communication Company | Heerhugowaard is:

Over ons 1

Over ons 2

Uw locatie


W.M.Dudokweg 10
1703 DB Heerhugowaard
KvK: 37080812

OpeningstijdenMaandag t/m vrijdag: 8.30 - 17.00 uur.