Nieuws

Nieuws van Multicopy The Communication Company

Multicopy The Communication Company heeft regelmatig nieuws over nieuwe diensten, producten, mensen, vestigingen en klanten. Hieronder leest u de laatste nieuwsberichten.

Actie voor lokale ondernemers: 'Koop om de hoek'

Actie voor lokale ondernemers:

18-05-2020 | Almere

De coronacrisis treft ons allemaal. Vooral de lokale ondernemers hebben het zwaar. Restaurants moesten hun deuren sluiten en winkeliers zien hun omzet dalen.  Multicopy The Communication Company steekt lokale ondernemers in Nederland daarom een helpende hand toe met de campagne 'Koop om de hoek'

Thedor en Nicole Hoksbergen (Multicopy Utrecht Centrum en IJsselstein Nieuwegein) Ondernemers van het Jaar 2019

Thedor en Nicole Hoksbergen Ondernemers van het Jaar 2019

21-01-2020 | Vianen

Tijdens de 24 e Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen zijn Thedor en Nicole Hoksbergen uitgeroepen tot Franchisenemer van het Jaar 2019. Zij hebben hiervoor de Gerard L. Slot Award 2019 ontvangen. Thedor en Nicole Hoksbergen zijn eigenaar van Multicopy The Communication Company | Utrecht Centrum en IJsselstein-Nieuwegein.

 

Multicopy Den Haag is verhuisd

Multicopy Den Haag is verhuisd

09-01-2020 | Den Haag

Multicopy The Communication Company | Den Haag is verhuisd naar de Toussaintkade 70, een deur verder vanaf de oude locatie. Het communicatiecentrum voor het mkb met een totaalpakket aan innovatieve communicatiediensten. 

 

Nieuwe eigenaar voor Multicopy Groningen

Nieuwe eigenaar voor Multicopy Groningen

30-10-2019 | Kolham

Multicopy The Communication Company | Groningen heeft een nieuwe eigenaar: Sharon Doedens. Sharon is geen onbekende, want ze is de dochter van Daan en Jessy Doedens die de vestiging vanaf de grond af hebben opgebouwd.

 

Multicopy Capelle/Rotterdam Oost is al 20 jaar
'The Communication Company' van grote en kleine bedrijven en organisaties in het IJsselgebied en Rotterdam Oost

Multicopy Capelle/Rotterdam Oost is al 20 jaar  ‘The Communication Company’

16-09-2019 | Capelle aan den IJssel

Multicopy The Communication Company | Capelle/Rotterdam Oost bestaat 20 jaar. In 1999 bracht de familie Taghavi Multicopy naar Capelle aan den IJssel en Rotterdam Oost. In die tijd bestond het werk voornamelijk uit printen, kopiëren en vormgeving. Twintig jaar later zijn zij de allround communicatiebedenkers en -ondersteuners van bedrijven en organisaties in de regio.