Over Ons

Multicopy Drachten: uw allround communicatiespecialist

Multicopy Drachten is al lang niet meer de copyshop en sneldrukkerij van jaren geleden. Wij maken en beheren uw huisstijl, we zijn sterk in sign – van posters tot banners, van gevelreclame tot autobelettering – we personaliseren uw direct mailings, regelen e-mail campagnes, maken websites en apps, we drukken, we printen en we leveren promotionele artikelen, bedrijfskleding en meer. Multicopy The Communication Company | Drachten adviseert, bedenkt, maakt en regelt (bijna) alle communicatie voor kleine en middelgrote bedrijven in de regio Groot Drachten.

Sterk in communicatieoplossingen

Multicopy The Communication Company | Drachten heeft een sterk team van betrokken professionals onder leiding van een zelfstandig ondernemer. Wij spreken dezelfde taal en begrijpen uw bedrijfsdoelstellingen als geen ander. We bieden toegevoegde waarde in communicatie. Dat doen we in Nederland voor zo’n 55.000 zakelijke klanten. Dat staat garant voor veel ervaring en inspiratie. Op deze website leest u alles over onze diensten, onze visie en onze aanpak. Maar beter is natuurlijk persoonlijk contact. Dan kunnen we het hebben over hoe wij uw doelen en ambities kunnen helpen realiseren.

Multicopy heeft niet alleen designers en adviseurs, maar beschikt ook over de modernste apparatuur om elke opdracht perfect en snel uit te voeren. Flatbed printers zijn ideaal voor hoogwaardige prints op harde en flexibele media. De print mogelijkheden op een flatbedprinter zijn ontelbaar. Zo kan er op heel veel soorten materiaal geprint worden. Denk bijvoorbeeld aan: forex, aluminium, dibond, hout, spaanplaat, plastic. Maar ook tegels, canvas, rubber en plexiglas behoren tot de mogelijkheden.

Onze Arizona, HP en Mimaki printers ontwikkelen prints in full color en optioneel met witte inkt en/of vernis, die aan uw eisen voor displayproductie voldoen. Ook kunnen we de plaatmaterialen voor u afwerken. Dat doen we met digitale freesmachines van o.a. Zund en Durst.

Kijk hier hoe verfrissend vernieuwend Multicopy The Communication Company | Drachten is:

Over ons 1


Uw locatie


Nipkowlaan 3
9207 JA Drachten
KvK: 01078552

OpeningstijdenMa 9.00 - 17.30 uur. Di t/m vr: 8.00 - 17.30 uur