Multicopy Den Haag is verhuisd

Nieuws

Multicopy Den Haag is verhuisd

DEN HAAG, 7 januari 2020.- Multicopy The Communication Company | Den Haag is verhuisd naar de Toussaintkade 70, een deur verder vanaf de oude locatie. Het communicatiecentrum voor het mkb met een totaalpakket aan innovatieve communicatiediensten.  

Het ondernemersechtpaar Jos en Jolanda Erkamp leveren samen met hun medewerkers slimme communicatieoplossingen voor steeds meer bedrijven, organisaties en overheid in de regio, om hen daardoor de grootsheid te geven die ze verdienen. 

Jos Erkamp: "Of het nu gaat om effectieve direct mailings, folderpresentaties, gevelreclame, autobelettering, websites, sign, e‑mailings, posters, vlaggen, promotionele artikelen en bedrijfskleding of de creatie en de uitvoering van een huisstijl. Jos en Jolanda Erkamp: "Vanaf deze locatie zijn wij nog beter in staat om hen maximaal te ondersteunen met effectieve communicatieoplossingen."

Jolanda Erkamp: "Voor onze klanten verandert er qua afstand niet veel want we blijven heel dicht bij onze oude locatie zitten en in deze nieuwe locatie met een modernere setting, kunnen we onze klanten veel meer inspireren met al onze mogelijkheden."  

Breed pakket

Jolanda Erkamp voegt eraan toe: "Iedereen kent ons misschien nog wel van het druk- en printwerk, maar we zijn altijd heel innovatief geweest en gebleven. Zo zijn we heel sterk in advies en design, want daar begint alles mee." 

"Om gezien te worden moet je opvallen tussen je concurrenten. Wij maken bijvoorbeeld gevelreclame, autobelettering en carwraps, vlaggen, banners en zelfs complete presentatiewanden en beursstands. We leveren bedrijfskleding en promotionele artikelen en printen zelfs in 3D voor zakelijke toepassingen." 

Refresh Gesprek

Jos Erkamp: "We geven bedrijven, organisaties en overheid in de regio graag de grootsheid die ze verdienen. Tijdens een Refresh Gesprek staan we samen met een ondernemer stil bij hun onderneming en gaan we terug naar de kern. Hun passie en hun uitdaging. Deze brengen we vervolgens succesvol naar buiten in uitstraling en communicatie."

"Het maakt niet uit met welke communicatieoplossingen we iemand uiteindelijk kunnen helpen. Waar het om gaat is dat wij onze klanten zo snel, efficiënt en effectief mogelijk hun doelen willen laten realiseren."

Verhuizing

Met ingang van 2 januari is Multicopy The Communication Company | Den Haag te vinden aan de Toussaintkade 70 in Den Haag. 

Jos Erkamp en zijn team geven ondernemers graag de kans om met een frisse blik naar hun eigen onderneming te kijken. Daarom is het mogelijk om een Refresh Gesprek aan te vragen om te kijken op welk gebied het wellicht nog beter kan in uw onderneming.

 

Nieuws Afbeelding