Multicopy Capelle/Rotterdam Oost is al 20 jaar
'The Communication Company' van grote en kleine bedrijven en organisaties in het IJsselgebied en Rotterdam Oost

Nieuws

Multicopy Capelle/Rotterdam Oost is al 20 jaar
'The Communication Company' van grote en kleine bedrijven en organisaties in het IJsselgebied en Rotterdam Oost

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 16 september 2019.- Multicopy The Communication Company | Capelle/Rotterdam Oost bestaat 20 jaar. In 1999 bracht de familie Taghavi Multicopy naar Capelle aan den IJssel en Rotterdam Oost. In die tijd bestond het werk voornamelijk uit printen, kopiëren en vormgeving. Twintig jaar later zijn zij de allround communicatiebedenkers en -ondersteuners van bedrijven en organisaties in de regio. 

Ondernemer Pouria Taghavi: "We zijn de communicatiepartner van veel bedrijven en organisaties in de omgeving. Daar doen we (bijna) alles voor. Van advies en ontwerp tot druk- en printwerk en sign. We ontwikkelen crossmediacampagnes, integreren sign met design. We maken superpersoonlijke direct mailings, websites, bedrijfskleding, autoreclame, promotionele campagnes en meer. En één ding is zeker, we doen dit met veel passie en creativiteit!"

Refresh Gesprek

Pouria Taghavi: "We gaan in ons aanbod bovendien ook nog een stap verder door in gesprek te gaan met een ondernemer en hem of haar te vragen naar wat hun echte uitdaging is. Want we kunnen alles verzorgen, maar het moet wel het doel bereiken die een ondernemer voor ogen heeft."

"Het maakt niet uit met welke communicatieoplossingen we iemand uiteindelijk kunnen helpen. Waar het om gaat is dat wij onze klanten zo snel, efficiënt en effectief mogelijk hun doelen willen laten realiseren."

Jubileum

Pouria Taghavi heeft de vestiging in Capelle aan den IJssel samen met zijn ouders Parviz en Mina Taghavi opgericht. In twintig jaar tijd hebben ze met elkaar de grote slag naar een modern communicatiebedrijf gemaakt. 

Pouria Taghavi: "Drukken en printen doen we natuurlijk nog steeds, maar we doen zoveel meer. Ieder bedrijf en elke organisatie is welkom voor een passend advies. Wij staan klaar om bedrijven en organisaties te verrassen en inspireren! Ons doel is om van klanten onze fans te maken"

"We verrassen iedereen graag in een van onze twee fantastische inspiratiekamers aan de Dalkruidbaan 1 in Capelle aan den IJssel."

Nieuws Afbeelding