Multicopy breidt totaalaanbod uit met apps

Nieuws

Multicopy breidt totaalaanbod uit met apps

AMSTERDAM, 19 februari 2015.- Multicopy The Communication Company is een samenwerking aangegaan met JMango360. Met JMango360 maakt Multicopy nu ook smartphone apps voor haar zakelijke klanten.

Interactieve, mobiele communicatie is een van de snelst groeiende marketingdiensten. De mogelijkheden hiervan waren tot voor kort voorbehouden aan grotere bedrijven, maar door de introductie van deze diensten door Multicopy, is ook deze communicatievorm betaalbaar – en dus bereikbaar – geworden voor kleinere en middelgrote organisaties.

Onderdeel van een totaaloplossing

Multicopy The Communication Company helpt bedrijven en organisaties met effectief en succesvol communiceren met hun doelgroepen. Een app kan onderdeel zijn van een totaaloplossing. Multicopy zorgt voor de ontwikkeling en uitvoering van de apps van idee tot publicatie in de app stores.

Koning & Hartman is een van de klanten waarvoor Multicopy op dit moment een app ontwikkelt. Rowena Ladeur, Marketing Manager Koning & Hartman: "Ook voor technologiebedrijf Koning & Hartman wordt het mobiele kanaal steeds belangrijker. We zijn zeer te spreken over onze partner Multicopy die een app voor ons ontwikkelt ter ondersteuning van onze dienstverlening en klanttevredenheid. Onze eerste app voor klanten gaat binnenkort live en naar verwachting zullen er nog vele volgen".

Communicatieondersteuner

Multicopy The Communication Company biedt als communicatieondersteuner totaaloplossingen aan het MKB. Van advies en design tot druk en print; van crossmediacampagnes tot gevel- en autoreclame. Van beurspresentaties tot bedrijfskleding en promotionele artikelen. Van direct mailings tot vlaggen en billboards. En nu dus ook apps. 

Nieuws Afbeelding