Multicopy Assen, Emmen en Waddinxveen winnen Sign Award 2015

Nieuws

Multicopy Assen, Emmen en Waddinxveen winnen Sign Award 2015

VIANEN, 1 februari 2016.- Multicopy Assen, Multicopy Emmen en Multicopy Waddinxveen hebben de Sign Award 2015 gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de 20 e Conventie van Franchise Services Inc. Ondernemers Danny van Dorst (Assen), René van Steensel van der Aa (Emmen) en Joop en Martha Zalm (Waddinxveen) namen die - terecht - trots in ontvangst.

"Sign is meer dan grootformaat communicatie", zo begon Don Lowe, president en CEO van Francise Services Inc uit Amerika. "Het gaat om het bedenken van creatieve toepassingen die bijdragen om bedrijven op te laten vallen tussen hun concurrenten. Deze vestigingen van Multicopy The Communication Company in Assen, Emmen en Waddinxveen zijn daarbij trendsettend en een voorbeeld voor iedereen. Ze bedenken oplossingen die mooi zijn, de boodschap helder uitdragen en impact hebben. Daar mogen ze trots op zijn."

Meer mogelijk met sign

Multicopy is nog niet zo erg lang actief in de signmarkt, maar de resultaten zijn overal in de buurt te zien. Of het nu gaat om gevelreclame of autobelettering, om complete beursstands, showroomdecoratie, billboards, posters, complete tentoonstellingen, vlaggen of banieren: Multicopy maakt het.

Annette Dales, directeur Multicopy Nederland: "Je ziet dat deze ondernemers het leuk vinden om sign te verkopen. Dat komt natuurlijk ook omdat het resultaat altijd zo verrassend opvallend is. Allemaal hebben ze de laatste tijd geïnvesteerd in niet alleen machines, maar vooral in kennis en mensen. Sign begint met een goed advies over de doelstelling en de toepassing. Maar vraagt ook om veel creativiteit en materiaalkennis."

Multicopy biedt als Multicopy The Communication Company veel meer dan druk en print. Sign bijvoorbeeld, maar ook direct mailings, apps, websites, promotionele artikelen, e-mailings en meer.

 

Nieuws Afbeelding