Over Ons

Welkom bij de veelzijdigste communicatiepartner van Alkmaar

Bij Multicopy The Communication Company | Alkmaar bedenken, coördineren en produceren we verrassende communicatieoplossingen voor bedrijven en instellingen in de regio groot Alkmaar.

Persoonlijke meedenkers

Communicatie begint met luisteren. Daarom luisteren we persoonlijk naar je wensen en doelen. En denken we met je mee in oplossingen. Die vertalen we vervolgens naar verrassende en passende communicatiemiddelen, waarmee je jouw onderneming de grootsheid geeft die ze verdient.

Verrassend creatief

We zijn creatieve denkers en meer dan gedreven om jouw communicatievraagstuk op te lossen. Zo kun jij je richten op je business en erop vertrouwen dat je communicatie goed en op tijd geregeld wordt.

We ontwerpen, produceren en regisseren de meest uiteenlopende communicatiemiddelen als: huisstijlen, flyers, brochures, posters, banners, stickers, direct mailings, websites, social media- en e-mailcampagnes, bouwtekeningen en promotionele artikelen. Net zo lief helpen we je met zakelijke teksten, 3D-prints en met animatie- en bedrijfsvideo’s. We zijn niet voor niets de veelzijdigste communicatiepartner in de regio!

Samen creëren we meer succes

We geloven erin dat ‘het geheel meer is dan de som der delen’, oftewel: samen creëren we meer succes. We zijn al lang geen copyshop meer en maken deel uit van een landelijke communicatieketen. Met elkaar bedienen we zo’n 55.000 zakelijke klanten. En daar zijn we hartstikke trots op.

Kijk hier hoe verrassend veelzijdig Multicopy The Communication Company | Alkmaar is:

Over ons 1


Uw locatie


Koelmalaan 350 / B.01
(Terrein van De Telefooncentrale)
1812 PS Alkmaar
KvK: 78665353

OpeningstijdenMaandag t/m vrijdag: 9.30 - 17.00 uur