Multicopy afstandsponsor Businessrun

Nieuws

Multicopy afstandsponsor Businessrun

APELDOORN 25 augustus 2016.- De Businessrun van de Centraal Beheer Midwinter Marathon gaat in het vervolg verder onder de naam Multicopy Businessrun . Multicopy The Communication Company is vanaf aankomende editie (5 februari 2017) voor drie jaar sponsor van deze bedrijvencompetitie. 

Robert Levöleger, directeur van Multicopy The Communication Company | Apeldoorn en stichtingsvoorzitter Frans Mulderij zijn dit onlangs overeengekomen. Levöleger: "We waren al een tijdje op zoek naar een mooie partij om ons aan te verbinden en die hebben we nu gevonden. De Midwinter Marathon is immers een begrip in hardlopend Nederland. Multicopy is een belangrijke speler in de communicatiewereld en dat past prima bij de Midwinter Marathon dat de ambitie heeft om kwalitatief nog beter te worden. We hopen met elkaar het evenement en ons bedrijf op een nog hoger niveau te tillen." 

Van copyshop naar Communication Company

Van oudsher is Multicopy bekend als drukkerij en copyshop. Multicopy bracht digitaal kleur kopiëren en -printen binnen handbereik in de jaren 80. De laatste jaren is Multicopy uitgegroeid tot Multicopy The Communication Company. Met als doel het Midden- en Kleinbedrijf optimaal te ondersteunen met bereikbare en nieuwe communicatiemiddelen.

De ruim 70 zelfstandige ondernemers van Multicopy leveren een breed scala aan eigentijdse communicatiemiddelen. Van design en advies tot aan websites, apps, direct marketing, sign, gevel- en autoreclame, drukwerk tot aan promotionele artikelen. Op www.multicopy.nl krijgt u een goede indruk van wat Multicopy in Apeldoorn allemaal doet.

 

Nieuws Afbeelding