Banner-small_dekstopBanner-small_mobile

Zoek een vestiging

Een eigen bedrijf starten onder de Multicopy-vlag

De kracht van lokaal ondernemerschap

Overweeg je een eigen bedrijf te starten onder de Multicopy-vlag? Als franchisenemer bij Multicopy The Communication Company profiteer je van een combinatie van zelfstandig ondernemerschap in een eigen gebied en een bewezen solide franchiseformule. Twee elementen die elkaar versterken en leiden tot vruchtbare resultaten. De ondernemers in ons netwerk ervaren dit succes al. Ben jij de volgende ondernemer die zich bij ons aansluit?
Vandaag geopend:

-

   De meerwaarde van Multicopy

   Als franchisenemer bij Multicopy geniet je van tal van voordelen. Je profiteert onder meer van onze landelijke naamsbekendheid, jarenlange kennis en ervaring in de grafische branche, gunstige inkoopcondities en professionele sales- en marketingondersteuning. Toch ben je als ondernemer bij Multicopy vooral eigen baas in je eigen bedrijf. Want wij geloven in de kracht van het individuele ondernemerschap. Je beslist dus zelf met wie je samenwerkt en hoe je met je klanten werkt. Ook is er bij ons geen sprake van grootschalige verplichte winkelnering. Wij willen elke franchiseondernemer succesvol laten zijn in zijn of haar eigen markt. Jouw succes is ons succes!

   Ondernemer worden bij Multicopy: samen staan we sterk

   Onze klanten weten dat Multicopy altijd dichtbij en benaderbaar is en dat we klantgerichter werken dan welk communicatiebedrijf dan ook. We zijn ambitieus en willen het altijd beter doen. En dat lukt ons bijzonder goed, juist ook in tijden die moeilijker zijn voor ondernemers. Samen staan we immers sterk! Ook tijdens de Multicopy Conventie, die we jaarlijks voor onze franchisenemers organiseren, zie je de kracht van de keten terug. De sfeerimpressie hieronder geeft je een goed beeld van hoe deze dag vol kennis, inspiratie, verbinding en feest eruitziet.

   Proef de sfeer van onze Conventie

   Meer weten?