Knottenbelt & Kwakman Strafrechtadvocaten wint hoofdprijs Multicopy Quiz

Nieuws

Knottenbelt & Kwakman Strafrechtadvocaten wint hoofdprijs Multicopy Quiz

 

ALMERE, 26 maart 2018.- De meeste Nederlanders kennen Multicopy nog als dé sneldrukker en copyshop sinds 1972. Maar als Multicopy The Communication Company doen ze veel meer. Reden voor een Quiz die online en in print werd gehouden onder de zakelijke klanten.

Met de Quiz waren mooie prijzen te winnen. Zoals voor € 1.000,- communicatiediensten. Bijvoorbeeld gevelreclame, autobelettering, bedrijfskleding, een website, een mailing, een billboard, promotionele artikelen of wat Multicopy dan ook allemaal maakt.

Uit de bijna 1.600 inzendingen hebben Knottenbelt & Kwakman Strafrechtadvocaten uit Assen de hoofdprijs gewonnen. Zij ontvingen de cheque uit handen van René van Steensel, ondernemer van Multicopy The Communication Company | Assen en Emmen. De Strafrechtadvocaten willen het tegoed gaan gebruiken voor een nieuwe huisstijl. En die maken ze bij Multicopy The Communication Company met liefde.

Andere prijswinnaars zijn: het Nederlands Instituut voor Lastechniek, Museum STAAL, Hallmark en dierenhulporganisatie De Dierenvoeters.

 

Nieuws Afbeelding