Banner-small

Zoek een vestiging

Onze duurzame weken

Lever in en ontvang tot 10% korting op je bestelling!

Onze Multicopy Apeldoorn | Dijkgraaf drukkerij duurzaamheidsweken zijn er! De komende zes weken zetten wij duurzame communicatie in het zonnetje. Als onderdeel van deze campagne nodigen we alle ondernemers uit om ook een volgende stap te zetten richting duurzamere communicatie.

Lever tussen 5 juni 2023 en 17 juli 2023 je oude print- en drukwerk bij ons in en ontvang tot wel 10% korting op je nieuwe bestelling!

Vandaag geopend:

-

   Hoe het werkt

   Tijdens de Duurzaamheidsweken (5 juni 2023 t/m 17 juli 2023) kun je jouw oude print- en drukwerk bij ons inleveren en profiteren van kortingen tot 10% op je volgende bestelling. We zorgen ervoor dat het ingeleverde materiaal op een verantwoorde manier wordt gerecycled en hergebruikt. Zo geven we samen nieuw leven aan oude materialen en produceren wij duurzaam jouw nieuwe communicatiemateriaal. Laat via onderstaande knop ons weten dat je mee wilt doen!

   Doe hier mee met de actie!

    

   Recycle

   Het verouderde print- en drukwerk kan je zelf bij ons langskomen brengen. Is het te veel of komt het niet uit om het te brengen? Geen zorgen, we halen het ook graag voor je op. Wij zorgen er daarna voor dat het op een juiste manier gerecycled wordt!

   Op basis van de aangeleverde kilo’s krijg jij van ons een korting bon voor je volgende bestelling bij Multicopy Apeldoorn | Dijkgraaf drukkerij.

   Waarom duurzaamheid?

   Bij Multicopy Apeldoorn | Dijkgraaf Drukkerij geloven we natuurlijk in het belang van duurzaam ondernemen. Door het recyclen en hergebruiken van oud print- en drukwerk verminderen we de impact op het milieu en dragen we bij aan een groenere toekomst.

   Ook produceren wij duurzaam, we gebruiken bijvoorbeeld inkt dat uit hernieuwbare grondstoffen gemaakt is. Ook bieden we alleen FSC-gecertificeerde papier aan, zo weten we zeker dat het papier uit verantwoord beheerde bossen afkomstig is.

    De weg naar groene communicatie

   Dus waar wacht je nog op? Zet ook jouw stap naar duurzamere communicatie en maak gebruik van de kans om niet alleen kosten te besparen, maar ook een positieve impact te maken op het milieu en omgeving!

   Neem hier contact met ons op

   *Op deze Actie zijn actievoorwaarden van toepassing.