Drukkerij Lammerdink wordt Multicopy The Communication Company

Nieuws

Drukkerij Lammerdink wordt Multicopy The Communication Company

LOCHEM, 13 januari 2016.- Het bekende familiebedrijf Drukkerij Lammerdink in Lochem gaat vanaf heden verder als Multicopy The Communication Company | Lochem. Daarmee verbreedt Lammerdink in één klap aanzienlijk haar diensten als de communicatiepartner van het bedrijfsleven. 

Erwin Lammerdink: "Vandaag de dag vragen onze opdrachtgevers om meer dan drukken en printen alleen. Ze willen een communicatiepartner die alles voor hen regelt. Op papier en digitaal. Daarom wilden wij veranderen, maar wel met behoud van onze eigen zelfstandigheid. Dat is de reden waarom we ons hebben aangesloten bij Multicopy. Een organisatie met zo'n 70 vestigingen in het land die tezamen voor zo'n 50.000 zakelijke klanten werken."

Volop kansen

Jan Withaar, directeur van Franchise Services Europe: "We zijn erg blij dat juist een drukkerij die al ruim 30 jaar bestaat zich bij ons heeft aangesloten. Harry en Erwin Lammerdink zijn tweede generatie-ondernemers die het altijd goed gedaan hebben, maar nu die stap verder willen zetten die ze alleen moeilijk kunnen maken."

Harry Lammerdink: "Zeker nu de recessie voorbij is, liggen er weer volop kansen voor het mkb om te groeien. Maar niets is meer hetzelfde als toen. Ook de communicatie niet. Juist daarom is er behoefte aan communicatiebedrijven die laagdrempelig een totaalpakket aan moderne, innovatieve communicatiediensten bieden. En dat is precies wat wij gaan doen als Multicopy The Communication Company. Maar daarvoor hebben we wel veel meer kennis, diensten en support nodig."

Multicopy The Communication Company | Lochem blijft gevestigd aan de Burgemeester Leenstraat 54. Van binnen en buiten zal het bedrijf de komende tijd veranderen in een eigentijds communicatiecentrum dat natuurlijk ook zal blijven drukken en printen.

Nieuws Afbeelding