Banner-small_dekstopBanner-small_mobile

Zoek een vestiging

Ondernemer worden bij Multicopy: de kracht van samen

Franchisenemer worden bij Multicopy, iets voor jou?

Een franchiseonderneming starten bij Multicopy betekent profiteren van de kracht van samenwerking. Terwijl de grafische markt het de laatste jaren erg moeilijk had, heeft Multicopy zich juist verbreed. Met nieuwe producten en diensten weten zowel onze franchiseformule als de vele vestigingen zich in rap tempo aan de veranderende tijden en markten aan te passen. Zo is Multicopy in 50 jaar een sterk merk geworden. Met ruim 50 vestigingen, meer dan 50.000 zakelijke klanten in het mkb, een solide top 10-positie onder de grootste grafische bedrijven van Nederland en met een uitmuntende reputatie.

Vandaag geopend:

-

   Waarom kiezen voor een franchise bij Multicopy?

   Als ondernemer weet je hoeveel tijd en geld het kost om continu te investeren in kennis, innovatie en product- en dienstenontwikkeling. Maar als franchisenemer bij Multicopy hoef je je daarover geen zorgen te maken. Wij nemen je veel werk uit handen. Professioneel support op het gebied van verkoop, marketing, trainingen en personeelszaken bijvoorbeeld. Daarnaast profiteer je van samenwerkingen met de beste business partners. Dankzij onze ondersteuning heb jij als franchisenemer altijd meer te bieden dan je lokale concurrent. En kun jij je nóg beter focussen op je eigen bedrijf.

   Met en van elkaar leren

   Bij Multicopy heerst een familiaire sfeer. Wij vinden het belangrijk om van elkaar te leren en ons netwerk verder te versterken. Daarom organiseren we regelmatig bijeenkomsten met elkaar, én met onze Business Partners. Zoals onze Conventie, een mooi voorbeeld van een meeting waarbij we met én van elkaar leren.

   Wat onze Business Partners over Multicopy zeggen

   Franchise starten bij Multicopy? Sluit je aan!

   De komende jaren willen wij het aantal vestigingen in Nederland verder uitbreiden. Ook zoeken we voor sommige bestaande vestigingen een nieuwe ondernemer die de vestiging wil overnemen. Heb jij ondernemersambitie en zie jij kansen voor jezelf bij Multicopy? Wij jij je droom waarmaken en een gezond eigen bedrijf hebben? Of heb je al een eigen zaak en wil je jouw bedrijf versterken en verbreden? Dan komen we graag met je in contact.

   Meer weten?