Banner-small_dekstopBanner-small_mobile

Multicopy Amsterdam Centrum

Raamstickers in Amsterdam Centrum met jouw eigen opdruk

Multicopy Amsterdam Centrum

Vandaag geopend:

08:30 - 17:00

08:30 - 17:00

Neem contact op via: 020-6709200

mail

Voor een boodschap die blijft plakken

Al jaren maken wij raamstickers voor bedrijven vanuit ons kantoor in Amsterdam Centrum. Raamstickers zijn een belangrijk communicatiemiddel, omdat je ze op allerlei manieren kunt inzetten. Bijvoorbeeld voor het communiceren van de openingstijden van je bedrijf. Maar ze zijn niet alleen ideaal op ramen van winkels en kantoren. Ook glaswanden en balies lenen zich er goed voor. En wat dacht je van de ruiten van auto, bus en tram? Met raamstickers kun je een actie zoals de uitverkoop aankondigen of een nieuw product onder de aandacht brengen. Zo laat je voorbijgangers stoppen bij jouw bedrijf. Je kunt ook een QR-code mee laten drukken om je doelgroep direct naar je website te leiden. Handig voor klanten die buiten openingstijden langs je etalage lopen! Er zijn raamstickers voor aan de buitenzijde en raamstickers die je aan de binnenzijde plakt. Bij Multicopy Amsterdam Centrum kun je kiezen voor beide varianten.

Multicopy Amsterdam Centrum

 • Stekkenbergweg 5
 • 1105 AH Amsterdam
 • amsterdamcentrum@multicopy.nl
 • KVK: 34207915
 • Bekijk route

Neem contact op via: 020-6709200

chat
Vandaag geopend:

08:30 - 17:00

 • Maandag
 • Dinsdag
 • Woensdag
 • Donderdag
 • Vrijdag
 • Zaterdag
 • Zondag
 • 08:30 - 17:00
 • 08:30 - 17:00
 • 08:30 - 17:00
 • 08:30 - 17:00
 • 08:30 - 17:00
 • Gesloten
 • Gesloten

Dichtbij

Wij snappen dat het soms fijn is als iemand met je meedenkt. Daarom is het goed om te weten dat er altijd een Multicopy-vestiging in de buurt is. We komen graag bij je langs om jouw situatie te bekijken je te adviseren.

Ontzorgen

Van het ontwerp van je raamsticker tot het snel en vakkundig plakken ervan. Wij nemen je alles uit handen. Zo kan jij doen waar jij sterk in bent. En doen wij wat wij goed kunnen.

Ontwerp

We weten wat nodig is om op te vallen. Maar ook wat je moet doen als je juist liever onzichtbaar bent. Wil je bij voorbeeld je opslag verstoppen achter een groot raam? Of juist heel transparant zijn, zodat iedereen die langskomt een blik naar binnen kan werpen? Wij kijken welke activiteiten er rondom jouw raam plaatsvinden en spelen daar met het ontwerp op in.

Raamstickers en raamfolie voor elke denkbare toepassing in Amsterdam Centrum

Multicopy Amsterdam Centrum levert raamstickers en -folie voor vrijwel elke denkbare toepassing. De verschillende materialen bieden verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor etched folie (ook wel inkijkwerende folie of blinderende raamfolie) voor vergaderzalen waarbij privacy belangrijk is. Wil je voorkomen dat mensen van buiten naar binnen gluren, maar zelf wél naar buiten kunnen kijken? Dan is One-way vision-raamfolie misschien iets voor jou. Rechthoekig of juist in de vorm van je logo of in elke andere gewenste vorm. En natuurlijk plakt Multicopy Amsterdam Centrum de raamfolie ook voor je op het raam. Zeker voor grote oppervlakken is dit aan te raden. Zo weet je zeker dat het er superstrak op komt te zitten en heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een kleur voor mijn raamstickers?

Donkere kleuren op je raam zijn slecht leesbaar. Kies dus liever wit of een andere lichte kleur. Multicopy Amsterdam Centrum helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Wat kan ik beter nemen: een permanente of niet-permanente sticker?

Dat ligt aan het gebruik. Voor een actie is het belangrijk dat de sticker ook weer makkelijk verwijderbaar is. Tip: houd ook rekening met wat er bij het raam gebeurt. Heb je bijvoorbeeld een tafeltje naast het raam staan en wil je de sticker daar vlak bij plakken? Dan kan de sticker al snel beschadigd raken als je hem aan de binnenzijde van het raam plakt. In dat geval is een sticker aan de buitenzijde waarschijnlijk een beter idee.

Kan ik voorbeelden van raamstickers zien?

Tuurlijk! Kom gewoon even bij ons langs bij ons kantoor in Amsterdam Centrum. Je vindt ons op: Stekkenbergweg 5. We hebben diverse voorbeelden en we kunnen je van alles vertellen over de mogelijkheden en toepassingen. We gaan graag het gesprek met je aan om jouw uitdaging te realiseren.

Hoi! Ik ben Tico de Mulder, eigenaar van Multicopy Amsterdam Centrum. Bij mijn kantoor op Stekkenbergweg 5, 1105 AH kun je terecht  voor advies over raamstickers voor jouw bedrijf. Ook voor andere producten kan je uiteraard langskomen bij Multicopy Amsterdam Centrum. We zijn geopend van 08.30-17.00.

 

Onze experts in Amsterdam Centrum helpen jou bij het maken van de juiste keuze voor jouw raamstickers.

Het team van Multicopy Amsterdam Centrum bestaat uit 6 gemotiveerde experts. Zo helpt Suzanne Bakker jou met het creatieve proces: van het bedenken, coördineren en produceren van de communicatieoplossingen voor jouw bedrijf. Heb je vragen? Neem contact met ons op via amsterdamcentrum@multicopy.nl of 020-6709200.

 

Multicopy The Communication Company | Amsterdam Centrum

Als lokale ondernemer zijn we nauw betrokken bij alles wat er gebeurt in en om Amsterdam Centrum. We weten wat er speelt en wat jou en jouw doelgroep bezighoudt. Zo kunnen we je maximaal ondersteunen in het bereiken van je communicatiedoelen. Multicopy Amsterdam Centrum heeft de ervaring en alle communicatieoplossingen in huis om jouw bedrijf succesvol te laten zijn.