Word ondernemer

Sluit je aan en word een franchiseondernemer

Als je ondernemersambitie hebt en kansen voor jezelf ziet bij Multicopy The Communication Company, neem dan contact met ons op. Wij zoeken ondernemers zoals u die hun droom willen verwezenlijken en een gezond eigen bedrijf willen hebben of hun bestaande bedrijf willen versterken en verbreden.

Juist dankzij onze ondersteuning kun je als franchiseondernemer altijd meer bieden dan de lokale concurrent. Met de beste business partners op bijna elk gebied. En professioneel proactief support op terreinen als verkoop, marketing, trainingen en personeelszaken. Wij nemen je veel werk uit handen.

Als je geïnteresseerd bent, dan is een afspraak met Maarten van der Velden, commercieel directeur, de eerste stap. Hij wil graag met ambitieuze kandidaten in gesprek. Dat hoeft niet voor een nieuwe vestiging te zijn. Er bestaan ook mogelijkheden voor het overnemen van een bestaande vestiging of voor het transformeren van je eigen bestaande bedrijf naar een Multicopy-franchiseonderneming.

Binnen Multicopy heerst een familiare sfeer. Ondernemers kiezen voor franchising omdat investeren in eigen kennis, innovatie en product- en dienstenontwikkeling niet alleen onbetaalbaar is, maar ook zoveel tijd vraagt dat de focus verdwijnt van de commercie. Wij leren van elkaar en versterken het netwerk precies op processen en vraagstukken waar je een steuntje in de rug kan gebruiken.

Het SalesForum is een voorbeeld van een moment dat we met en van elkaar leren:

Neem contact met mij op