Vacatures

Verkoper binnendienst met grafische kennis - Multicopy Haarlem

 

Voor onze vestiging in Haarlem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en productieve Verkoper binnendienst met grafische kennis voor minimaal 32 uur.

Je taken bestaan onder andere uit het te woord staan en adviseren van onze klanten, zowel aan de telefoon als in de vestiging. Verder vallen de voorbereiding van digitale documenten, het bedienen van de machines en eventueel licht DTP-werk, afhankelijk van jouw kennis, ook tot je werkzaamheden.

Voor deze afwisselende en leuke functie zijn we op zoek naar iemand die stressbestendig, flexibel en klant- en kwaliteitsgericht is. Je probeert telkens de verwachtingen van de klant, maar ook die van jezelf te overtreffen. Daarnaast heb je affiniteit met onze producten en ben je bereid je kennis hierover uit te breiden.

Je werkt zelfstandig, maar ook goed in teamverband. We werken met een klein team in de vestiging Haarlem, met daarbij veel contact met je directe collega's in de vestiging Hoofddorp, waar de (grotere) producties gemaakt worden. Naast dat je goed bent in je werk vinden we het ook heel belangrijk dat je bijdraagt aan een goede sfeer. Bij voorkeur ben je woonachtig in of in de omgeving van Haarlem.

Is deze functie echt wat voor jou?
Stuur dan je motivatie en CV naar Daniëlle Brinkhuis-Wijnands via d.brinkhuis@multicopy.nl  

 

Referentie: Verkoopmedewerker binnendienst

Contactpersoon: Daniëlle Brinkhuis-Wijnands

Multicopy Haarlem