Veilig op kantoor

Leid iedereen in veilige banen

Misschien is uw bedrijf momenteel gesloten en overweegt u weer open te gaan of mag u straks weer open. Of iedereen werkt nu vanuit huis en gaat straks weer geheel of gedeeltelijk vanaf kantoor werken. Dan is het goed om vooraf te bedenken hoe u alles in goede banen kunt leiden. Of beter gezegd: hoe u iedereen in veilige banen kunt leiden zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft. Multicopy heeft passende oplossingen voor uw bedrijf.

Gebruik preventieschermen
Corona in veilige banen preventiescherm
 

Denk bijvoorbeeld aan een preventiescherm tussen twee collega's die anders te dichtbij elkaar zouden zitten. Uiteraard kunnen dergelijke schermen ook bij de receptie, in een wachtruimte, kantine of bedrijfsrestaurant worden geplaatst.

Geef looproutes aan
Corona in veilige banen vloerstickers

Kan iedereen veilig door het pand lopen met 1,5 meter afstand tot elkaar? Vaak zijn gangen daar te smal voor. Zorg daarom voor eenrichtingsverkeer en maak dit duidelijk met pijlen en verbodsborden.

Posters voor in de lift...
Corona in veilige banen lift

Met teveel mensen in een lift is nu niet aan te raden. Houd hiervoor een maximum van 2 personen aan of bij kleine liften zelfs maximaal 1 persoon.

...of voor bij de trap
Corona in veilige banen trap

Het is slim om de mensen die goed ter been zijn te verdelen over de lift en het trappenhuis. Met de lift omhoog en via het trappenhuis naar beneden zorgt voor een duidelijke route.

Duidelijke regels
Corona in veilige banen keuken

Soms zal iemand even moeten wachten tot de ander uit de keuken of gang is. Geef met vloerstickers aan op welke plek dit het beste kan.

We helpen u graag

Wat uw veilige maatregelen ook zullen zijn, we helpen u graag om deze duidelijk te communiceren. Daar heeft iedereen baat bij. Neem ook voor al uw andere vragen contact met ons op. We staan voor u klaar met al onze creativiteit en productiemogelijkheden.

Neem contact op