Uitgeverij Idee

Multicopy is de creatieve partner van Uitgeverij Idee

Uitgeverij Idee ontwikkelt educatieve spelmaterialen voor peuterspeelzalen, basisscholen, voortgezet onderwijs en het MBO. Met deze materialen wordt de lesstof op een speelse, kleurrijke en overzichtelijke manier op leerlingen en studenten overgebracht.

Jan Keegstra, oprichter van Uitgeverij Idee: "Multicopy is mijn partner in het gehele proces. Ik geef mijn idee in een kladversie en zij zetten dit om in een digitaal ontwerp. Er volgen wat proeven, waarin we de puntjes op de i zetten, en vervolgens is het product klaar. Ze weten daarbij heel goed wat qua kleurstelling het beste in de praktijk werkt. Daarnaast is het ook fijn dat ze meedenken in materiaalkeuze. Het is echt een heel complete samenwerking."

Multicopy The Communication Company ontwerpt en produceert posters, kaarten, boeken, spellen, vloerstickers, rekenwaaiers en nog veel meer. De ontwerp en het kleurgebruik stimuleert de kinderen, leerlingen en studenten om met de materialen aan de slag te gaan. De vloerstickers nodigen bijvoorbeeld uit tot bewegen in combinatie met tellen en bijvoorbeeld het alfabet. Christa van der Veen, directeur van Kindcentrum St. Vitus: "Kinderen weten soms niet eens dat ze leren. Voor de kinderen is het spelen."

Jan Keegstra: "Van een idee komt een idee. Met de kennis van Multicopy The Communication Company en met mijn ideeën maken we hoogstaande, kwalitatief goede producten. Ik kan er niet veel meer over zeggen. Het is gewoon goed!"

Ik wil graag een Refresh Gesprek